Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 255.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

GOED ONDERHOUDEN EN MODERNE 2/1 KAPWONING MET GROTE GARAGE, CARPORT EN MOOI AANGELEGDE TUIN MET GEZELLIGE OVERKAPPING. SCHOLEN EN WINKELS ZIJN OP LOOPAFSTAND GELEGEN.

De woning is gebouwd in 1972 maar in de loop der jaren flink verbouwd en gemoderniseerd. De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof met dubbel glas, spouwisolatie aangebracht in 2012, buitengevels zijn gereinigd en voorzien van nieuw voegwerk, een bijkeuken aangebouwd in 2009, moderne keukeninrichting geplaatst, net sanitair en keurige wand-/vloerafwerkingen. EEN WONING OM ZO TE BETREKKEN.

Het gebruiksoppervlakte wonen is 125 m², de inhoud van de woning is 450 m³ en het perceel is 210 m² groot. Naast de woning is een garage met berging van 30 m² en een grote carport.

Indeling woning:
Entree met trapopgang naar de eerste verdieping, nette toiletruimte met wandcloset en hoekfontein, meterkast en provisieruimte onder de trap. De ruime woonkamer heeft keurige gestukadoorde wanden, schuurwerkplafond en een prachtige eikenhouten vloer. Keuken en woonkamer staan in open verbinding. In 2006 is de moderne keukeninrichting geplaatst met RVS (solitaire) gasfornuis met oven, vaatwasser, koelkast, magnetron en afgewerkt met fraai hardstenen aanrechtblad. Achter de keuken is een praktische bijkeuken/berging gebouwd met tegelvloer voorzien van vloerverwarming. Hier is ook de deur naar de tuin. Een 'solartube' zorgt voor extra lichtinval.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en complete badkamer. De slaapkamers hebben laminaatvloeren, vaste kasten en aan de achterzijde hebben de slaapkamer rolluiken. Ook de badkamer is in 2006 vernieuwd en uitgevoerd met ligbad, wandcloset, douche, designradiator en wastafelmeubel. De 2e verdieping is eveneens met een vaste trap bereikbaar. Op de overloop hangt de Daalderop combiketel uit 2004 en zijn de aansluitingen voor het witgoed. Verder is op deze verdieping nog een 4e slaapkamer met twee dakramen.

De tuin is keurig aangelegd met gebakken stenen, leibomen en achterom bereikbaar vanuit de oprit met carport. Achter in de tuin staat een sfeervolle overkapping met houten balken en pannen gedekt. Een heerlijk plekje om beschut te zitten en van de tuin te genieten met tevens veel privacy. Naast een oprit met grote oprit is er nog een grote garage met elektrische deur. Deze garage is in spouw gebouwd. Een prima stalling-/klusruimte.

INSTAPKLARE WONING, PERFECT VOOR JONGE STELLEN EN/OF GEZINNEN.

Vraagprijs € 255.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1972

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

450 m³

Woonoppervlakte

125 m²

Perceeloppervlakte

210 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

210 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Bossen op loopafstand

 

Privacy biedende tuin

 

Rustige verkeersluwe straat met fijne buren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's