Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 659.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

SFEERVOLLE VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ MET GROTE VRIJSTAANDE SCHUUR GELEGEN OP RIANT PERCEEL VAN 2.680 M2 EN OP KORTE AFSTAND VAN UDEN EN VOLKEL.

Het oorspronkelijke bouwjaar van de boerderij is niet bekend, maar rond 1968 is de boerderij grotendeels herbouwd. Later zijn er nog verbouwingen geweest in 1986 en 2005. De totale inhoud van de boerderij is 1.090 m3 en de gebruiksoppervlakte wonen is maar liefst 261 m2. Op het perceel staan een tweetal schuren. Een oude houten schuur van ca. 6,5 x 4 met en in 1996 is een nieuwe schuur gebouwd van maar liefst 13 x 7 meter. Een uitstekende schuur voor vele doeleinden te gebruiken. Het perceel is 2.680 m2 groot en gelegen rondom de boerderij. De muren in de boerderij zijn niet geisoleerd, het dak wel vanuit de binnenzijde. In de woonkamer met woonkeuken is een nieuwe vloer met isolatie aangebracht, dit geldt ook voor de nieuwe zoldervloer boven dit gedeelte. Overige vloeren zijn niet geisoleerd. De ramen in de boerderij zijn grotendeels voorzien van dubbele beglazing.

De Lankesstraat betreft een doodlopende straat met enkele woonboerderijen. Vanaf de straatzijde is de boerderij niet direct zichtbaar, maar vanaf de oprit kunt u een mooie impressie krijgen van dit bijzondere plekje. Deze boerderij ligt in buurtschap "Lankes", welk buurtschap is gelegen tussen Uden en Volkel op slechts 1,5 kilometer afstand van dorpsvoorzieningen, supermarkt en basisschool. De Udense markt ligt ook op slechts 3,5 kilometer fietsen. LAAT U VERRASSEN DOOR DEZE LOCATIE EN FLINKE LEEFRUIMTE! IDEAAL VOOR GEZINNEN EN LIEFHEBBERS VAN HET "BUITENWONEN" OP ZOEK NAAR RUST.

Indeling:
De entree is in het midden van de boerderij. Hier komt u in een grote hal met open trap naar de verdieping. In de hal is een (in 2011) gemoderniseerde doucheruimte met wastafel en separate toiletruimte.Vanuit de hal zijn verder de woonkamer met woonkeuken, slaapkamer en tuinkamer bereikbaar.

De woonkamer en woonkeuken zijn met schuifdeuren af te sluiten, maar vormen samen een prachtige leefruimte met mooie leisteen vloer voorzien van vloerverwarming en sfeervol balkenplafond. Bij de woonkamer is in 2005 een aanbouw gerealiseerd met veelal glas gericht op de tuinzijde en openslaande deuren. De woonkeuken is voorzien van een luxe "maatwerk" keuken met koelkast, vaatwasser (op hoogte), Boretti fornuis met oven, heteluchtoven en elektrische kookplaat, schouw en fraai hardstenen blad. In de woonkeuken is een passend portaal met meterkast en buitendeur naar de tuin. Aansluitend bij de keuken is een eenvoudige bijkeuken met witgoedaansluitingen. Hier is ook nog de oude opkamer met daaronder een echte provisiekelder.

Aan de andere zijde van de centrale hal ligt een 2e woonkamer dan wel tuinkamer. Hier ligt ook een tegelvloer en is een open haard aanwezig. Een perfecte ruimte voor speel-/chill-/hobbykamer dan wel als extra zitkamer. Verder is op de begane grond nog een grote slaapkamer met vaste kast en eigen badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel.

Op de 1e verdieping is een ruime overloop met vaste kast en toiletruimte met toilet en wastafel. Vanuit de overloop zijn 3 slaapkamers met dakramen bereikbaar. Twee slaapkamers hebben vaste kasten. De derde slaapkamer heeft een laminaatvloer en tevens is hier het luik naar een kleine vliering. Deze slaapkamer geeft toegang tot een vergelijkbare kamer met daarachter ook nog een bergzolder met de opstelling van de Atag HR combiketel.

De tuin is rondom de boerderij gelegen. Tegen de grens is veelal een houtwal aanwezig. Verder is er veel gazon en enkele grote terrassen. De oude schuur in de tuin dient opgeknapt te worden, maar heeft wel een goed formaat. De boerderij ligt aan de linkerzijde vanaf de oprit en rechts staat een grote schuur van ruim 500 m3. In de schuur ligt een betonvloer en de gevels zijn in spouw uitgevoerd. Isolatie is niet aangebracht. In de schuur is water en elektra aanwezig. Aan de kopse kanten van de schuur zijn grote openslaande deuren en aan de lange zijde zijn lagere openslaande deuren evenals de deuren van de drietal paardenboxen die in de schuur zijn aangebracht. IDEALE SCHUUR VOOR ZZP-ER, PAARDENLIEFHEBBER OF GEWOON EEN HOBBYIST.

Vraagprijs € 659.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1968

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

1090 m³

Woonoppervlakte

261 m²

Perceeloppervlakte

2680 m²

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Tuin oppervlakte

2680 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Lekker vrij wonen , als je de buren nodig hebt dan zijn ze er voor jou ,maar ieder lekker zijn eigen ding.

 

De omgeving het groen de vrijheid geen problemen met de buren de rust die er hier van uitstraalt.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's