Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 322.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een APPARTEMENT in nieuwbouwbuurt De Plantage, dat aanvoelt als een luxe penthouse en dat uitkijkt over stad en natuur. Laat de blik glijden over de uiterwaarden van Meinerswijk door de manshoge raampartijen.

Het ruime en moderne appartement bevindt zich op de beste plek van dit fraai ontworpen woongebouw uit 2004: op de bovenste verdieping, de vierde woonlaag. Je komt hier vanuit de centrale entree met de lift of de trap, via een nette galerij. De L-vormige centrale hal brengt je in de royale woonkamer met open keuken.

De Bruynzeel-keuken oogt tijdloos en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: een koel- en vrieskast, combimagnetron, koffiemachine en een vaatwasser. Het aanrechtblad is van natuursteen.
Er liggen tijdloze plavuizen op de keukenvloer, terwijl in de rest van de ruimte vast tapijt ligt. Via de schuifpui stap je het kamerbrede buitenterras op. 'Hier zit je heerlijk. Vanaf een uur of één in de middag is de zon er. En door de zijmuren aan beide kanten van het balkon heb je veel privacy', vertelt de bewoonster.

Er liggen tegels (40x40) op het terras. Er is elektra aanwezig en ook een buitenkraan. Het schoonhouden van het balkon gaat hierdoor erg makkelijk. De glazen balustrade zorgt voor een onbeperkt panorama over het landelijke Meinerswijk. Ook als je binnen zit, is er dat schitterende uitzicht. De woonkamer heeft - net als de andere ruimten in de woning - ramen van vloer tot plafond.
'Het buitengevoel is heerlijk aan dit huis, maar het appartement zelf is ook heel prettig. Lekker licht door de hoge ramen, van alle gemakken voorzien en goed geïsoleerd.' De Vereniging van Eigenaren zorgt voor een keurige staat van gemeenschappelijk onderhoud. Het buitenschilderwerk is in de zomer van 2017 uitgevoerd.

De hal is de verbindende schakel met de andere ruimtes in het appartement, zoals een bergruimte, de badkamer, het toilet en liefst drie slaapkamers. Hiervan zijn er twee lekker ruim en één slaapkamer heeft openslaande deuren met een Frans balkon. De derde slaapkamer, naast de entree, kan prima dienen als kinder-, logeer- of werkkamer. Er ligt kwaliteitslaminaat in de slaapkamers en de hal.

De badkamer is voorzien van tijdloos tegelwerk en heeft een ligbad, wastafel, douche en toilet. Aan de andere zijde van de hal vind je een ruimte waar de wasmachine en -droger kunnen staan. Verder hangt hier de HR-verwarmingsketel en het centrale luchtzuiveringssysteem. Er is nog ruimte genoeg voor bijvoorbeeld een stellingkast. 'Het is prettig om in eigen huis zo'n bergkast te hebben. Natuurlijk is er ook een eigen berging in de kelder van het gebouw.'

Deze kelderberging is met de lift of trap te bereiken. Alleen bewoners kunnen in het souterrain komen, ze gebruiken hiervoor in de lift hun voordeursleutel. De kelder is tevens parkeergarage, met een privé-parkeerplaats op huisnummer. Bij de ingangen is er camerabewaking en een op afstand te bedienen hekwerk.

Het appartementengebouw staat aan de rand van het zo goed als voltooide nieuwbouwgebied De Plantage, in een parkachtige omgeving. 'Het is een prima buurt, het ziet er allemaal mooi uit door de nieuwbouw en er wonen hier leuke mensen.' Meinerswijk is vlakbij, net als Stadsblokken in de uiterwaarden van de Nederrijn. In de stad ben je zo. 'Het is maar een paar bushaltes naar het centrum van Arnhem. Maar in winkelcentrum Kronenburg ben je ook zo. Dichtbij zijn er twee supermarkten te vinden.'

Algemeen:
• Actieve VvE met meerjarenonderhoudsplaninng;
• Servicekosten € 161,= per maand;
• Energielabel B;
• Eigen parkeerplaats in de kelder.

Wilt u meer informatie over deze woning, een verkoopbrochure downloaden of een bezichtigingsafspraak maken? Maak dit dan kenbaar middels de button rechtsboven in dit scherm. Daar vindt u ook onze adresgegevens.
U bent van harte welkom om bij ons binnen te lopen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2004

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

338 m³

Woonoppervlakte

130 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's