Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Acaciastraat 13 te Nieuwegein

Moderne en sfeervolle hoekwoning met GARAGE / PRAKTIJKRUIMTE gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Zandveld. De woning ligt op loopafstand van het oude schippersdorp Vreeswijk en park “Oudegein”. Daarnaast zijn openbaar vervoer, winkels, kinderdagverblijven en uitvalswegen in de direct omgeving te vinden. De woning is uitstekend onderhouden en beschikt o.a. over grotendeels dubbelglas, extra brede achtertuin (W) en oa. een dakkapel. De woning is gelegen op een ruim perceel van 247m2. Bouwjaar: 1969, inhoud ca. 380 m3 en woonoppervlakte: ca. 117 m2.

Indeling:
Begane grond:
Entree / hal met garderobekast, keurig zwevend toilet en meterkast. Zeer sfeervolle en lichte woonkamer met houten vloer, voorbereiding voor de openhaard en openslaande tuindeuren. De woonkamer geniet van een speelse indeling. Zeer nette dichte inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur, te weten: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser.

Tuin:
Extra brede (10m) achtertuin met zonnige ligging op het westen. Naast veel zon geniet u ook optimaal van volledige privacy. Heerlijk is de aangebouwde veranda, waar u lekker onder kunt genieten. Daarnaast is er nog een houten schuur van ca. 10m2 aanwezig.

Garage / praktijkruimte:
De oorspronkelijke garage is thans in gebruik als praktijkruimte. Via een eigen ingang bereikt met de wachtruimte om vervolgens de behandelruimte te betreden. De ruimte is eveneens via de tuin bereikbaar.

1e verdieping: Ruime overloop v.v. airconditioning, welke toegang geeft tot 3 ruime slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van een mooie laminaatvloer.
Modern uitgevoerde badkamer voorzien van (massage)douche, dubbele wastafel, raam en zwevend toilet.

2e verdieping: Ruime zolder met veel bergruimte alsmede een goede dakkapel. Op deze verdieping vindt u de 4de slaapkamer met Velux dakraam. Voorzolder met opstelling wasapparatuur en Velux dakraam. Gehele zolderverdieping voorzien van laminaat en keurig afgewerkt.

Oplevering in overleg.

Bijzonderheden:
- Gelegen in rustige woonomgeving;
- Op korte afstand van scholen, kinderdagverblijf, sportvelden en park;
- Garage / praktijkruimte;
- CV ketel: Intergas 2003;
- Zeer nette badkamer en keuken;
- Goede moderne afwerking;
- Fraaie en brede achtertuin gelegen op het westen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1969

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

380 m³

Woonoppervlakte

117 m²

Perceeloppervlakte

247 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

100 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's