Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 259.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een fantastisch leuk huis in een uitstekende woonomgeving, bijzonder geschikt voor moderne, jonge mensen!

Deze eengezinswoning heeft een bijkeuken en 2 slaapkamers op de begane grond. Vanuit deze bijkeuken is de tuin op het westen direct te bereiken. De woonkamer op de eerste verdieping is royaal, want de vide is bij de bouw al dicht gemaakt waardoor een grotere woonkamer is ontstaan. Tevens is deze ruimte door de schuine gevel aan de voorzijde, verassend sfeervol. De grote glaspui, doorgetrokken over de gehele achtergevel, geeft veel daglicht.
Met 3 slaapkamers op de bovenste verdieping wordt het een fijn huis van 124 m2 woonoppervlakte.

Locatie:
De wijk Nieuwland heeft u veel te bieden, een uitgebreid winkelcentrum op loopafstand van de Ringslang, verschillende basisscholen, kinderdagopvang en sportvoorzieningen, zoals een sporthal, voetbalvelden en tennisbanen. Tussen de woonerven zijn speelruimtes ingericht. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen en ravotten. Ook zijn er verschillende waterpartijen en groenvoorzieningen, dit geeft de wijk een afwisselend karakter.

Heeft u een auto? In de omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Via de rondweg bent u zo met de auto op de A1, A28 of de Bunschoterstraat richting het centrum van Amersfoort. Gebruikt u de fiets, dan bent u binnendoor makkelijk en snel op weg naar het gezellige centrum van Amersfoort. Ook de bushalte ligt op een steenworp afstand. De bus brengt u binnen 15 minuten naar de binnenstad of het station van Amersfoort.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Hal met meterkast, toiletruimte en cv-kast. Slaapkamer met vaste kast en een tweede slaapkamer met inloopkast. Bijkeuken met wasmachineaansluiting.

Eerste verdieping:
Royale L- vormige woonkamer met houten vloer en veel lichtinval. Bij de bouw is de oorspronkelijk vide dichtgemaakt waardoor extra veel woonoppervlakte is ontstaan. Halfopen keuken in L-opstelling met kookeiland.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers. Lichte badkamer met inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel.

Tuin:
De heerlijk ruime tuin is fraai aangelegd met een terras, borders en sierbestrating. Achterin de tuin staat de houten schuur met elektra en er is een achterom. Tegen de schuur aan is een fraaie overkapping gemaakt.
Fraai aangelegde achtertuin met overkapping en berging.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2000

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

350 m³

Woonoppervlakte

124 m²

Perceeloppervlakte

114 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Ruim modern huis

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's