Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 159.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Else Mauhsstraat 37

In de groene en geliefde wijk Hasseler Es bieden wij deze keurig onderhouden tussenwoning met 4 slaapkamers, bijkeuken, carport en maar liefst 2 bergingen aan. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde van de woning zijn screens gemonteerd als zonwering.

De woning is gelegen aan een verkeersluwe straat aan de rand van de wijk ''Hasseler Es'' in een rustige, kindvriendelijke woonomgeving, nabij de op- en afrit van de A1. De wijk kenmerkt zich door de aanwezigheid van het vele openbaar groen en is de ideale plek als woonomgeving voor een gezin met kinderen.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet, keuken, woonkamer met werkkast, bijkeuken, berging aan de voorzijde en een stenen berging in de achtertuin.

De woonkamer is tuingericht en heeft een oppervlakte van circa 28 m². Als vloerafwerking een laminaatvloer in lichte kleurstelling. Vanuit de woonkamer is de bijkeuken bereikbaar waarin een extra keukenblok is geplaatst met daarin een Daalderop close-in boiler. Tevens is hier de aansluiting voor de wasmachine aangebracht. Via een enkele tuindeur komt u uit in de achtertuin.
In de keuken is een U-vormige inbouwkeuken geplaatst, waarin de volgende apparatuur is opgenomen: koelkast en vriezer, 5 pits gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser en een elektrische hetelucht/grill oven. De keuken verkeert in een prima staat van onderhoud.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer en een drietal slaapkamers. De slaapkamers meten oppervlaktes van respectievelijk 4, 13 en 17 m² (gemeten vanaf de 1,50 meter lijn) en zijn allen afgewerkt met vloerbedekking.

De badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche, een 2e toilet, en een wastafel.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap heeft u toegang tot de 2e verdieping met een overloop, een stookruimte en een vierde slaapkamer. De slaapkamer meet een oppervlakte van circa 10 m² (gemeten vanaf de 1,50 meter lijn) en is voorzien van een Velux dakvenster.

Tuin en berging:
De tuin is gesitueerd op het Noord/westen en aangelegd met (sier)bestrating. In de tuin een stenen berging, welke is voorzien van elektra aansluiting. De berging aan de voorzijde van de woning meet een oppervlakte van circa 6 m² en heeft de beschikking over een elektra aansluiting.

Ligging:
De woning is vrij gelegen aan de rand van de groen opgetrokken wijk ''Hasseler Es'' in een rustige, kindvriendelijke woonomgeving, nabij de op- en afrit van de A1. De wijk kenmerkt zich door de aanwezigheid van het vele openbaar groen en is de ideale plek als woonomgeving voor een gezin met kinderen.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1983. Het perceeloppervlak bedraagt 143 m² en de woning meet een inhoud van circa 346 m³. De warmwatervoorziening geschiedt door middel van een badgeiser en de centrale verwarming door middel van een Brink hete lucht verwarmingsinstallatie. (warmte terug win installatie). Verder is de woning aan de voorzijde voorzien van kunststof kozijnen en is de gevelbeplating en de voordeur van kunststof.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1983

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

346 m³

Woonoppervlakte

108 m²

Perceeloppervlakte

143 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Dichtbij Recreatieplas het Hulsbeek, de A1 en gezellige buurtfeesten.

 

Dichtbij scholen

 

Dichtbij gezondheidscentrum en apotheek

 

Dichtbij winkelcentrum

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's