Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 175.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Heerlijk wonen in dit comfortabele hoekhuis met kunststof kozijnen (2007/2008) met een diepe tuin op het westen!

Via de voorzijde kom je bij de ruime hal met laminaat, toilet, trapkast en meterkast. Deze is voorzien van glasvezel, slimme meters en 7 groepen met aardlek. Direct aan de hal is de berging gelegen, welke als achterom gebruikt kan worden. De hal geeft toegang tot de tuingerichte woonkamer met een grote raampartij over de gehele achtergevel met toegang via de schuifdeur naar de tuin. Via de eethoek kom je in de straat gerichte open keuken, welke is voorzien van een gasfornuis met 5 gaspitten, elektronische hete lucht oven, afzuigkap en een gootsteen met kraan welke is aangesloten op de close in boiler.

De tuin is 12.50 m1 diep en 5.00 m1 breed en voorzien van sierbestrating. U heeft hier heerlijk in de middag en avond zon omdat de tuin op het westen ligt en er aan de achterzijde openbaar groen gelegen is. In de tuin staat een vrijstaande houten schuur.

De eerste verdieping heeft een ruime overloop, 4 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van toilet, ligbad met douche, wasmeubel en natuurlijke afzuiging. De badkamer wordt elektrisch verwarmt.

Via de vaste trap kom je op de ruime zolder waar de vijfde slaapkamer is gerealiseerd en een grote vrije zolderruimte. De zolderruimte en de slaapkamer zijn beide voorzien van een dakraam. Je kunt ervoor kiezen om de zolder anders in te delen om zo een zesde slaapkamer te realiseren. De zolder is van binnenuit nageisoleerd en hier is de cv ketel geplaatst. De cv ketel betreft een lease ketel.

De eigenaren hebben de begane grond en eerste verdieping van de woning voorzien van kunststofkozijnen in 2007/2008, onder de vloer zijn schelpen aangebracht en de cv ketel is vervangen in 2008. Dit betreft een leaseketel uit 2008, met een contract van 12,5 jaar.

Kortom een ruime onderhoudsvriendelijke woning in de heerlijke woonwijk Westeinde.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

1972

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

465 m³

Woonoppervlakte

128 m²

Perceeloppervlakte

156 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

63 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ruim huis, onderhoudsarme tuin, kunststof kozijnen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's