Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 169.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Lindenweg 15 te Hengelo (O)

Gelegen in een rustig straatje nabij het centrum van Hengelo (O) en het winkelcentrum Hengelose Es ligt deze goed onderhouden en sfeervolle jaren '30 EINDWONING met eigen oprit, 3 slaapkamers, fraaie badkamer en een royale zonnige tuin (gelegen op het westen) met stenen berging.

Indeling
Begane grond:
Entree/hal, woonkamer, open keuken met werkkast, bijkeuken en toilet.

De woonkamer is gezellig en sfeervol ingericht en is voorzien van een gashaard met schouw. De aangrenzende, open keuken heeft de beschikking over een moderne inbouwkeuken in hoekopstelling met granieten werkblad incl. waterkering en de navolgende apparatuur: oven, koelkast, 4-pits gaskookplaat en een afzuigschouw. Vanuit de keuken heeft u direct toegang tot de voorraadkelder.

In de bijkeuken is de toiletruimte met een hangend toilet en fontein. Tevens vinden we hier de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer, twee slaapkamers en een balkon.

De twee slaapkamers meten oppervlaktes van respectievelijk 12,5 en 10,5 m² en zijn beide voorzien van een lichte laminaatvloer, houten kozijnen met isolerende beglazing en raamhorren. Grenzend aan de slaapkamer aan de achterzijde een ruim balkon van circa 6 m² gesitueerd.

De badkamer is modern van uitvoering en betegeld in een courante kleurstelling. Als sanitair kunt u beschikken over een in 2017 geplaatste douchecabine (met stortdouche), een staand toilet en een wastafel met ombouw.

Tweede verdieping:
Overloop, bergruimte en een 3e slaapkamer.

De via een vaste trap bereikbare zolder biedt u veel bergruimte achter de knieschotten, een keurig afgewerkte slaapkamer en de opstelplaats voor de Cv-ketel.

Tuin en stenen berging:
De tuin is gelegen op het westen, biedt veel privacy en is fraai aangelegd met sierbestrating en borders. In de tuin een ruime schuur van circa 15 m².

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1935. De woning heeft een perceeloppervlakte van 155 m², een inhoud van circa 310 m³ en een woonoppervlakte van circa 90 m². Warmwatervoorziening en verwarming geschieden middels een Intergas HR Cv-ketel uit het jaar 2013 (eigendom) en een Daalderop Close-in boiler. Het buitenschilderwerk is uitgevoerd in 2017, binnen is de begane grond in 2017 geschilderd en de 1e verdieping in 2015. De woning is daarnaast gelegen in een verkeersluwe straat op loopafstand van het stadscentrum.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

1935

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

310 m³

Woonoppervlakte

90 m²

Perceeloppervlakte

155 m²

Energie

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

155 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Zonnige tuin

 

Dichtbij winkelcentrum

 

Dichtbij kinderboerderij en het Weusthagpark

 

Dichtbij centrum van Hengelo

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's