Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 229.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Abelenstraat 66 te Hengelo Ov.

Op zoek naar een ruime woning met veel mogelijkheden? Dan bent u hier op het juiste adres.

Zeer ruime uitgebouwde tussenwoning met grote kelder (circa 35 m²), 4 slaapkamers, zolder met 2 royale dakkapellen en een verwarmde hobby-/praktijkruimte van 25 m².

Deze woning is een bezichtiging meer dan waard!

Indeling:
Souterrain: Royale kelder van circa 35 m².

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toegang tot de kelder en vaste trapopgang naar de eerste verdieping. Daarnaast een zijgang, toilet en een bijkeuken.

De straatgerichte living van circa 30 m² is afgewerkt met tapijt. De kamer is aan de achterzijde uitgebouwd met een woonkeuken met openslaande tuindeuren naar de tuin en afgewerkt met een laminaatvloer. In de keuken is een U-vormige inbouwkeuken geplaatst, afgewerkt met een granieten aanrechtblad met dubbele spoelbak. Als inbouwapparatuur verder een koelkast, combi- magnetron, heteluchtoven, vaatwasser, ingebouwde afzuigkap en een keramische kookplaat.

Eerste verdieping:
Overloop met separaat toilet, hobby-/slaapkamer, 2 slaapkamers en de badkamer.

Aan de rechterzijde van de woning zijn twee slaapkamers van circa 13 en 9 m², waarbij de achterste de beschikking heeft over vaste kastruimte. In de achter aanbouw is de studeer-/slaapkamer van circa 9 m² met toegang tot het dakterras.

De luxe en vooral ruime badkamer is voorzien van een ligbad (whirlpool), douche met stoomcabine en een wastafel.

Tweede verdieping:
Vaste trap met toegang tot overloop en open ruimte welke nu in gebruik is als riante slaapkamer. Hier bestaat de mogelijkheid om met een paar aanpassingen meerdere slaapkamers te creëren, daar er twee kapellen aanwezig zijn.

Tuin en garage:
De achtertuin is op het Noord Oosten gesitueerd en aangelegd met twee terrassen, borders met beplanting en een groot gazon. Achter in de tuin een riante hobby-/werk of praktijkruimte van circa 25 m². Deze ruimte wordt verwarmd door middel van een sfeervolle allesbrander.

Parkeervoorzieningen:
Er zijn voldoende parkeervoorzieningen in de parkeerhavens aan de openbare weg. Tevens bestaat er de mogelijkheid uw auto te parkeren op de eigen parkeerplaats aan de voorzijde van de woning.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1938, de inhoud van het woonhuis ligt rond de 470 m³ en het perceeloppervlak bedraagt 200 m². De verwarming en warmwatervoorziening geschiedt middels een AWB CV ketel van het bouwjaar 2010 (lease). De warmwatervoorziening van het toilet en badkamer op de eerste verdieping geschiedt door middel van een Daalderop Boiler.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Hele gezellige buren,die regelmatig buurtfeestje organiseren. Iedereen is bereid elkaar te helpen. Bij geluidsoverlast wordt het vooraf netjes gemeld. Zeker geen onenigheid inde buurt!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1938

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

470 m³

Woonoppervlakte

160 m²

Perceeloppervlakte

200 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

103 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Veel ruimte!

 

Veel licht!

 

Vd Poel IJs dichtbij!

 

Veel bergruimte!

 

Grote tuindeuren!

 

Top omgeving!

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's