Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 180.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

!!! VANAF-PRIJS !!! Let op:
Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS, waarbij er een voorstel/bod gedaan kan worden vanaf
€ 180.000,- k.k.

Deze nette eindwoning met zonnige achtertuin is gelegen op een kindvriendelijke locatie op loopafstand van een basisschool. Het centrum van Rijen is op korte afstand bereikbaar. Het betreft een ideale woning voor starters in een rustige en groene omgeving.

Indeling:
Begane grond:
Aan de voorzijde komt u de woning binnen. In de hal bevinden zich de toiletruimte welke is voorzien van een hangend toilet en een fonteintje, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. De hal is voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de hal komt u in de woonkamer.

De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en spuitwerk wanden. Aan de voorzijde is een groot raam aanwezig voor veel lichtinval. Tevens is er een praktische trapkast aanwezig voor extra bergruimte. Vanuit de woonkamer loopt u door naar de eethoek. De eethoek is voorzien van een hoekbank (ter overname). Vanuit de eethoek is er heerlijk contact met de tuin.
De nette open keuken is voorzien van een inbouwkeuken in hoekopstelling, met voldoende boven- en onderkasten. Daarnaast is de keuken van alle gemakken voorzien, te weten: 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser en koelkast. De vloer in de keuken is voorzien van plavuizen.

De achterzijde van de woning beschikt over elektrische rolluiken en een elektrisch zonnescherm.
Middels een loopdeur is de achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de tweede verdieping. De gehele bovenverdieping, met uitzondering van de badkamer, is voorzien van een laminaatvloer.

Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een handmatig bedienbaar rolluik. De kamer heeft een afmeting van ca. 4.49 x 2.70 m.
Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een Velux dakraam met verduisterend rolgordijn. De kamer is ca. 3.10 x 2.70 m. groot.
Slaapkamer 3 is gelegen aan de achterzijde en eveneens voorzien van een handmatig bedienbaar rolluik. Deze kamer heeft een afmeting van ca. 3.40 x 2.10 m.


De geheel betegelde badkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een hangend toilet, een douche en een wastafel met een vrijstaand badmeubel (blijft achter). De ruimte wordt verlicht door middel van een Velux dakraam met verduisterend rolgordijn.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar.
De open zolder is voorzien van een Velux dakraam met verduisterend rolgordijn. Tevens bevinden zich hier de CV-ketel, de omvormer voor de zonnepanelen en de aansluitpunten voor de huishoudelijke apparatuur.

Tuin:
De mooi aangelegde achtertuin is gelegen op het zonnige zuid-westen en voorzien van een terras, een grasveld en enkele plantenborders. Achterin de tuin staat een stenen berging met een extra brede poort voor het stallen van bijvoorbeeld een motor. Doordat de berging in 2011 is vergroot heeft u extra veel bergruimte. Middels een poort kunt u via de berging het achtergelegen speelveldje bereiken.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden eindwoning gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving;
- De woning is voorzien van 6 zonnepanelen;
- Zonnige achtertuin.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het is een heerlijk huis, woon er al 15 jaar met heel veel plezier. Het is een erg licht huis wat heel prettig is. Verder is de prive gelegen achtertuin ook heel fijn.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

1989

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

280 m³

Woonoppervlakte

87 m²

Perceeloppervlakte

124 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's