Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 595.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Altijd al willen wonen in een mooie vrijstaande villa met 5 slaapkamers aan open vaarwater en niet ver van het centrum? Nu is het de kans. Daarnaast ligt deze woning in de nabijheid van natuur- en recreatiegebied De Groene Ster.

Indeling
Via het tuinpad in de fraai aangelegde tuin kom je bij de entree van deze prachtige woning. De ruime hal is het centrale punt van de woning. In de hal bevind zich een ruime garderobe, het toilet en de meterkast (met slimme meters, 12 groepen met aardlek en glasvezel). Direct aan de hal is de grote slaapkamer met douche en dubbele wastafel gelegen. De ruime woonkamer heeft aan de voorzijde een mooie erker met een gashaard en een mooi gerealiseerde uitbouw aan de achterzijde. Via deze uitbouw kun je door de dubbele tuindeuren de heerlijke tuin aan het water in lopen. Het huis beschikt ook over een ruime tuinkamer met ramen tot aan de grond. De half open keuken heeft een groot kookeiland met een composieten aanrechtblad, gasfornuis met grillplaat, afzuigkap, quooker, vaatwasser en gootsteen met afdruipbak. De achterwand is voorzien van een vriezer, koelkast, stoomoven, koffiemachine, combi magnetron en een wijnkast (Miele). Direct achter de keuken is de bijkeuken gelegen, waar de cv opgesteld is en de wasmachine aansluitingen zijn. De middenkamer en de hal zijn voorzien van vloerverwarming. Zowel beneden als boven ligt een laminaatvloer.

Via de trap kom je op de ruime overloop met ruime inloopkast, badkamer met toilet, bad, douche en wastafel. Op deze verdieping zijn maar liefst 4 slaapkamers aanwezig, waarvan de 2 slaapkamers aan de voorzijde toegang hebben tot het balkon van de woning. Via de vlizotrap op de overloop heb je toegang tot de bergzolder.

De tuin is onder architectuur aangelegd en voorzien van 2 parkeerplaatsen aan de straatzijde. Door de natuurlijke heg en de houten toegangspoort aan de voorzijde is het een zeer kindvriendelijke tuin. Aan de achterzijde is groot terras gelegen met vrijstaande berging, welke bestaande uit twee delen.

De walbeschoeiing is vervangen door de huidige eigenaren en voorzien van een kano opstap. Direct aan de waterzijde is een steiger, welke je heerlijk kunt gebruiken als terras om lekker te genieten van het open vaarwater.

Kortom een mooie woning om in te wonen, welke zeker het bezichtigen waard is!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Zeer licht en zonnig huis met heerlijke leef keuken! We hebben hier met erg veel plezier gewoond maar er kwam een kans voorbij die we niet konden laten schieten. Op mooie zomeravonden heerlijk op de steiger zitten, fijne speeltuin voor de kinderen in de straat! Heel "praktisch" huis gezien de bergruimtes , inloopkast enz.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1992

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

744 m³

Woonoppervlakte

202 m²

Perceeloppervlakte

577 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's