Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 625.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

VRIJSTAAND HERENHUIS op ideale locatie in Zwolle-Zuid (Schelle), met een aangebouwde stenen garage, parkeergelegenheid op het eigen erf, een uitgebouwde woonkamer en een extra kamer achter de garage. Verder een prachtig onder architectuur aangelegde tuin die volop privacy en zon biedt, op een kavel van maar liefst 595 m2 grond!
Karakteristiek is de dwarskap en de hoge frontgevel met het ronde raam. Dertiger jaren huizen in de buurt hebben model gestaan voor deze robuuste architectuur.

De locatie “Schelle” is zeer geliefd, want dit stukje Zwolle staat bekend om de landelijke omgeving in combinatie met de korte afstand naar de stad. Het prachtige IJssellandschap is vlakbij en datzelfde geldt voor scholen, winkels en sportverenigingen. Ook het centrum van Zwolle, het NS station en diverse uitvalswegen bevinden zich op korte afstand. Kortom, een even landelijke als centrale locatie.

De tuin is werkelijk prachtig aangelegd met diverse terrassen, mooie vaste plantenborders, een vijverpartij en grenst aan 2 zijden aan slootjes. Op het Zuid-oosten (achtertuin) en het zuid-westen (zijtuin) gesitueerd. De tuin biedt veel privacy; een heerlijke plek om eindeloos te genieten van de zon. De achtertuin is ca 18,50 m diep, bij de achtergevel ca 15,50 m breed en naar de achterzijde loopt deze af naar circa 12 m. De voorzijde is 23 meter breed.

INDELING:
BEGANE GROND:
Entree; hal met een doorgang naar de garage; ruime voorraadkast onder de trap; trapopgang; meterkast; luxe wandcloset met fonteintje; royale L-vormige tuingerichte woonkamer met verzonken convectoren en schuifpui naar de achtertuin; aangebouwde zijkamer met schuifpui (voor bv werk-/hobbyruimte, speel-/loungeplek, tv kamer enz. De separatiewand kan worden verwijderd, waardoor u deze ruimte ook bij de woonkamer kunt trekken); open woonkeuken met erker, lichte U-keuken met koelkast, vaatwasser (jan 2017), combimagnetron, inductie kookplaat, rvs afzuigkap. Hardhouten trap naar de ….

1E VERDIEPING:
Overloop met diepe vaste kast; thans 2 grote slaapkamers (in de ouderslaapkamer kan een separatiewand worden aangebracht, zodat hier een 3e slaapkamer gerealiseerd kan worden, met de toegangsdeur vanuit de vaste kast op de overloop) met o.a. openslaande deuren naar het dakterras; keurige badkamer met ligbad, douchecabine, wandcloset, wastafelmeubel met dubbele waskom en design radiator. Vaste trap naar de ….

2e VERDIEPING:
Ruime voorzolder (thans in gebruik als voorzolder, doch hier kan men eenvoudig een extra slaap-/werkkamer maken), met een dakkapel, tuimelraam, opstelplaats voor de wasmachine, stookruimte en veel bergruimte; 1 ruime zolderkamer met dakkapel en bergruimte. Deze verdieping heeft 2 leuke ronde ramen in de gevels.

ALGEMEEN
- Bouwjaar: 2000.
- Volledig geïsoleerd.
- Centraal verwarmd CV-combiketel van maart 2017 (Nefit Trendline).
- Voorzien van 14 zonnepanelen (oktober 2014).
- Thans 3 royale slaapkamers, maar heeft u meer slaap-/werkkamers nodig, dan zijn er vrij eenvoudig 2 slaapkamers extra te realiseren.
- Definitief Energielabel A.

Aanvaarding: in overleg.
Vraagprijs: € 625.000,-- k.k.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Buurt BBQ en kerstborrel bij de kerstboom op het plein.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2000

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

587 m³

Woonoppervlakte

167 m²

Perceeloppervlakte

595 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ruimte, groen en rust.

 

Centraal, wandelafstand van centraal station en stadscentrum.

 

Heel ruim en praktisch ingedeeld huis.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's