Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 148.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dennenbosweg 40

Wonen en werken combineren? Dubbele garage? Extra hobbyruimte? Royaal perceel met volop zon? Het kan allemaal in deze nabij het centrum gelegen eindwoning met dubbele garage en ruime vrij gelegen tuin!

Maak een afspraak om deze, op loopafstand van het centrum gelegen hoekwoning met dubbele garage/hobbyruimte te bezichtigen. De woning heeft 2 slaapkamers en een ruime woonkamer met dubbele tuindeuren. Voorzieningen als supermarkt en stadscentrum op loopafstand.
De garage/hobbyruimte heeft een vloeroppervlakte van maar liefst 40 m² biedt de mogelijkheid voor het uitvoeren van uw hobby of om te werken aan huis.

Indeling:
Entree/hal met meterkast, woonkamer, dichte keuken, bijkeuken met toilet en de badkamer.
Vanuit de hal komt u in de woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u door middel van openslaande deuren toegang tot de tuin. De achter de woonkamer gelegen keuken is voorzien van een inbouwkeuken met daarin een oven, keramische kookplaat en een afzuigkap. Vanuit de bijkeuken komt u in het toilet en de badkamer. De badkamer is uitgevoerd met een douchegedeelte en een wastafel met ombouw.

Eerste verdieping:
Overloop en 2 slaapkamers.
De slaapkamers meten respectievelijk 9 en 10 m² en zijn beiden voorzien van een wastafel en een laminaatvloer.

Tweede verdieping:
Kleine bergzolder.

Tuin en garage: de tuin is geheel bestraat en biedt de mogelijkheid voor het parkeren van uw auto. Naast de garage nog een flink stuk grond met de mogelijkheid voor het aanleggen van een terras.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1919 en de inhoud ligt rond de 267 m³ en de perceelsoppervlakte bedraagt 248 m². De centrale verwarming geschiedt door middel van een Remeha Avanta HR Cv-ketel. De woning ligt op geringe afstand van de binnenstad van Hengelo en de op- en afrit van de A1.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Dicht bij de binnenstad”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1919

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

267 m³

Woonoppervlakte

72 m²

Perceeloppervlakte

248 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Veel ruimte

 

Grote schuur en garage

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's