Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Stijlvol wonen midden in het centrum van Dongen, wie wil dat nou niet?
Het betreft een instapklaar 2-kamer appartement (ca. 123m2) op de derde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement is onder andere voorzien van een luxe keuken, strakke badkamer en 2 parkeerplaatsen in de parkeerkelder.

Indeling:
Begane grond:
U betreedt het appartementencomplex via de centrale hal. Vanaf de gezamenlijke binnenplaats zijn de 2 parkeerplaatsen en de berging in de parkeerkelder bereikbaar. Tevens kunt u vanaf de binnenplaats met zowel de lift als de trap naar het appartement op de derde verdieping.

Derde verdieping:
Vanuit de ruime hal zijn alle ruimtes bereikbaar. Het gehele appartement is voorzien van een doorlopende laminaatvloer, met uitzondering van de toiletruimte en de badkamer. Tevens zijn alle wanden en plafonds voorzien van glad stucwerk.
De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet met een fonteintje.
In de technische ruimte treft u de opstelplaats voor de CV-ketel en de aansluitpunten voor de huishoudelijke apparatuur.

Als u verder doorloopt komt u bij de luxe badkamer. Deze badkamer is voorzien van een royale inloopdouche met stortdouche, een dubbele wastafel met meubel, een tweede toilet en een bidet.

Vervolgens komt u aan bij de slaapkamer. De ruime slaapkamer is voorzien van een tv aansluiting. Achter het kamerscherm is voldoende opbergruimte voor uw kleding.
Het is vrij eenvoudig om een tweede slaapkamer te creëren door een wand te plaatsen in de woonkamer. Dankzij de grootte van de woonkamer houdt u dan nog voldoende leefruimte over.

De royale woonkamer van ca. 70m2 is voorzien van veel dakramen. Doordat het appartement op een hoek is gelegen heeft u van alle kanten lichtinval.
De luxe open keuken is voorzien van een grote inbouwkast, waarin de koelkast (AEG), de vriezer (AEG) en de combi-magnetron (Boretti) zijn verwerkt. Tevens heeft u hier kastruimte.
Verder beschikt de keuken over een 6-pits gasfornuis met wokbrander en oven (Boretti), afzuigkap (Boretti) en een vaatwasser (Siemens) en een professionele spoelkraan (Boretti). Door de lichtkoepel wordt deze ruimte extra verlicht.

Bijzonderheden:
- Luxe keuken en badkamer (2014);
- 2 eigen parkeerplaatsen in de parkeerkelder;
- Heerlijk ruime en lichte woonkamer;
- Gelegen in het centrum van Dongen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het betreft een heel ligt appartement door de vele dakramen welke rondom het appartement zijn bevestigd. Als de zon schijnt en de ramen staan open heb je het gevoel dat je binnen buiten zit. Wijwillen terug naar Breda en zouden het appartement het liefst meenemen maar dat schijnt moeilijk te zijn en dus hebben we het te koop gezet..”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2006

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

320 m³

Woonoppervlakte

123 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's