Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 269.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De Bloemenbuurt is momenteel één van de populairste buurten van Amsterdam. Dit komt door de charmante jaren 30 bouw en de goed ingedeelde woningen. En door de ligging nabij het park, de toekomstige Noord-Zuidlijn en de levendige straatjes op loopafstand. Dit dubbel bovenhuis (maisonnette) is, na een grondige renovatie vroeg 2000, door de huidige eigenaar verbouwd (2013). Naast een nieuwe badkamer, keuken en de keurige wand en vloerafwerking, is het appartement o.a. ook voorzien van vloerverwarming, led verlichting, smart meters, satelliet antenne, extra isolatie en LAN en TV aansluitingen in alle kamers. Daarmee is het appartement volledig up-to-date en klaar voor veel plezierige woonjaren.

Indeling:

Begane grond:
Eigen entree, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

1e Verdieping/ Woonlaag 1:
Hal met toegang tot de ruime woonkamer en half open woonkeuken. De keuken is voorzien van een moderne opstelling en diverse inbouwapparatuur. In de keuken bevinden zich ook de aansluitingen voor wasmachine en droger. Vanuit de woonkeuken met eethoek is het balkon te bereiken. Het balkon is gelegen op het oosten en biedt ochtend- en middagzon.

2e Verdieping/ Woonlaag 2:
Overloop met toegang tot twee ruime slaapkamers met dakkapel en een badkamer met ligbad, toilet en wastafel.

Vliering:
Middels vlizotrap te bereiken zolder van ca. 12 m2 met stahoogte. Deze ruimte leent zich voor diverse doeleinden. Het realiseren van daglicht en natuurlijke ventilatie is beperkt i.v.m. de beschermde status van deze wijk. Informeer bij de Gemeente naar de mogelijkheden.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar ca. 1925
- Zolderverdieping is bereikbaar met een vlizotrap
- Eigen CV ketel
- Erfpacht afgekocht tot 2061
- Servicekosten ca. € 99,97 per maand
- Gratis parkeren in de wijk
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de bedrijfspanden met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1925

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

247 m³

Woonoppervlakte

68 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Peaceful

 

Close to centrum

 

close to shops

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's