Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze geschakelde eindwoning staat op een heerlijk rustige plek in het hart van het gewilde dorp Goutum.

Goutum ligt ten zuiden van Leeuwarden op perfecte afstand van zowel het historisch stadscentrum als de belangrijkste ontsluitingswegen. Het is een erg populair dorp met een basisschool, kinderopvang en een rijk (sport)verenigingsleven.

Via de overkapte voordeur komt u binnen in het voorportaal met daarin de garderobe en meterkast (deze is voorzien van 8 groepen met aardlek, slimme meters en glasvezel). Het toilet en de trap naar de eerste verdieping bevinden zich in de ruime hal die tevens toegang biedt tot de ruime lichte living.

De benedenverdieping is voorzien van een lichte laminaatvloer en bestaat uit een zithoek met open haard aan de voorzijde en een open keuken in hoekopstelling met eetkamer aan de achterzijde. Via de eetkamer kunt u de tuin in lopen.
De keuken is voorzien van koelkast, oven, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. Grenzend aan de keuken bevindt zich de ruime bijkeuken met plek voor de wasmachine en droger. Vanuit de bijkeuken is tevens de garage en de tuin te bereiken. De ruime garage is voorzien van een elektrische deur met afstandsbediening en heeft naast ruimte voor een auto ook nog voldoende ruimte voor opslag en fietsen.

Via een houten trap in de hal bereikt u de eerste verdieping met drie slaapkamers, separaat toilet en moderne badkamer met wastafelmeubel en bad waarin gedoucht kan worden. Via het raam in de badkamer geniet u van natuurlijke ventilatie en voldoende licht. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de tuinzijde, de ouderslaapkamer met twee vaste kasten is gelegen aan de voorzijde van de woning.

Via de vaste trap kom je op zolder. De zolder is ruim genoeg om een vierde (slaap)kamer te realiseren. Daarnaast is er voldoende ruimte voor opslag. Op zolder hangt de CV-installatie.

De beschutte tuin ligt op het noorden en heeft direct toegang tot een plantsoen / speelveldje. De tuin is keurig aangelegd.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Actieve buurtvereniging. Wonen in het hart van Goutum-dorp en toch op de overgang naar groen en weilanden en vlakbij uitvalswegen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1980

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

559 m³

Woonoppervlakte

140 m²

Perceeloppervlakte

285 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Gezellige buren

 

zeer centraal gelegen ten opzichte van dorpsvoorzieningen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's