Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

 

 

 

 

 

€ 335.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De vanafprijs van deze woning is: € 335.000,-

U kunt nu heerlijk landelijk wonen aan de rand van Minnertsga in een gemoderniseerde woonboerderij op 1.485 m² eigen grond. Met een ruime prachtig aangelegde, onderhoudsvriendelijke tuin en een luxe, geïsoleerde loods met bedrijfsbestemming van 260 m², een zolder van 97 m² en toiletruimte. De bedrijfsruimte is voorzien van krachtstroom en is eenvoudig om te bouwen tot een ruimte die u wenst(!).

U betreedt de woning via een ruime hal met klompenhok, trapkast en toiletruimte. Ook is hier de toegang tot de badkamer en een ruime hobbyruimte die u ook als multifunctionele ruimte kunt gebruiken. De gezellige woonkamer heeft openslaande deuren naar de sfeervol aangelegde overdekte veranda met uitzicht op de fraai aangelegde tuin. De tuin is volledig omheind en biedt veel privacy.

In de moderne half open keuken kunt u heerlijk koken met gebruik van diverse AEG inbouwapparatuur. De zeer ruime badkamer met vloerverwarming heeft een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel, toilet en een wasmachineaansluiting.

Op de verdieping komt u via de overloop met toilet en vaste kastruimte in de ruime hoofdslaapkamer met grote inloop schuifkast. Verder treft u hier nog twee ruime slaapkamers aan.

U houdt het lekker warm door de Climax cv-ketel van 2009, de dakisolatie en dubbele beglazing.

Op slechts 10 autominuten van de woning bent u bij de Waddenzee waar u heerlijk na gedane arbeid kunt uitwaaien en ontspannen. En door de aanleg van "De haak om Leeuwarden" bent u in 20 minuten in Leeuwarden(!).

De woning is uitstekend onderhouden. Recent is er buitenom geschilderd en zijn vrijwel alle ramen voorzien van dubbele beglazing HR en HR+ . Er is een recent bouwkundigrapport aanwezig.

Dit bijzondere object is een bezichtiging de moeite waard.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Doordat er in Minnertsga loonbedrijven zitten, is er altijd hulp in de buurt voor het zware werk. Zo is bij ons in de zomer van 2015 naast onze loods de grond vlak gemaakt en hebben we gras gezaaid zodat het onderhoud is vergemakkelijkt en er meer bruikbare grond beschikbaar is. Een leuke anekdote: tijdens een zware winter met sneeuwval kwam iemand in de straat vast te zitten..... al snel kwam een buurman met trekker aangesneld om hem te bevrijden. Volgens mij sta je in de stad wel een poosje te blauwbekken eer er iemand komt om je te helpen.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anoniem aan het woord

“Vanaf oktober 2004 tot nu, ik voel mij er altijd erg prettig. Al woon ik er sinds 2010 niet meer omdat kleine kinderen ook groot worden, kom ik nog steeds erg graag langs! Het huis en de omgeving geven je rust. Op de veranda kun je heerlijk zitten en door de mooie begroeide tuin zit je ook nog eens heerlijk privé.”

 

aan het woord

“De gezellige dorpsfeesten waarin de bewoners van elke straat er met elkaar een geweldige tijd van maakt. Alleen al de voorpret met het bedenken en het uitvoeren van de plannen/ ontwerpen”

 

Anoniem aan het woord

“Prettig groot huis voorzien van alle gemakken en luxe.”

 

aan het woord

“Heerlijk om met vrienden en familie gezellig te bbqen op de veranda. Zelfs met regen kun je er nog heerlijk zitten. Dat vind ik toch echt wel een voordeel!”

 

aan het woord

“Toen ik en mijn broer 15 jaar werden... Hebben we een onwijs groot feest gegeven in de "loods" (nu bedrijfspand) . Zo groot is het daar!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1906

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

1918 m³

Woonoppervlakte

305 m²

Perceeloppervlakte

1485 m²

Energie

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom, Patio/atrium

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Supermarkt einde van de straat, bloemencadeauwinkel in de buurt, rijk verenigingsleven en saamhorigheid zoals straatactiviteiten BBQ en uitjes.

 

Zie de zon ondergaan op de gezellige overkapte veranda

 

Dichtbij Leeuwarden, Franeker, Harlingen

 

Grote omheinde tuin

 

Fijne badkamer om tot rust te komen, groot 2 persoons bad.

 

Bedrijfspand aan huis

 

altijd voldoende parkeerplaats op eigen terrein

 

zodra je naar buiten stapt, ben je in de natuur voor een fijne wandeling

 

Ruime slaapkamers

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: