Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 155.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dit tweekamerappartement aan de Teakhout in Zaandam is een buitenkans voor de jonge starter! In een prijsklasse waarin een huurwoning niet of nauwelijks te vinden valt, kun je nu kiezen voor het bezit van een eigen woning, een investering die naar je toekomt. Met de nog steeds historisch lage hypotheekrente maak je het jezelf op financieel gebied gemakkelijker terwijl je toch kunt wonen op zo’n comfortabele manier. Want dit appartement heeft heel veel mee.

De ligging, praktisch naast NS-station Zaandam, is centraler dan menige Amsterdamse wijk. Je stapt binnen 5 minuten een trein in die je in 12 minuten naar het Centraal Station brengt. Zowel de Zaanlijn als de Hoornse lijn komen in Zaandam binnen: dubbel zoveel sprinters en intercity’s dus.
Loop je het station door, dan sta je meteen in het inmiddels wereldberoemde stadshart van Zaandam. Hier vind je alles wat je nodig hebt, supermarkten, winkels, restaurants, een horecaplein met (eet-)café’s, kroegjes en terrassen en het theater. De bioscoop en binnenkort een cultuurhuis met poppodia, de muziekschool en de bibliotheek liggen pal aan de andere kant van het station. Je woont aan de rustige kant maar hebt de reuring onder handbereik: het beste van twee werelden!

Het appartementencomplex is in 2011 gebouwd, naar de maatstaven van nu. Isolatie, onderhoud, comfort, alles is van uitstekende kwaliteit. De grond is op basis van erfpacht uitgegeven waarvoor tot eind 2021 de canon betaald is. Daarna kan de voor jou geldende ideale vorm gekozen worden.
Dat is meteen de verklaring waarom dit luxe appartement op de tweede etage toch in een prettige prijsklasse verkeert.
Ondanks dat alles in dit appartement nog vrijwel nieuw is... De houten vloer, die doorloopt van de hal in de woonkamer, keuken én de slaapkamer. De fraai betegelde badkamer, met het eigentijdse tegelwerk en sanitair. De keuken is een aparte vermelding waard: een houten werkblad en robuuste rvs handgrepen op een verder in lichte tinten uitgevoerde keuken is, naast praktisch, ook goed uitgekiend qua inbouwapparatuur (koelkast, vaatwasser, was/droogcombinatie, keramische kookplaat en combi-oven).
Alle leefvertrekken in dit appartement hebben grote glazen openslaande deuren met Franse balkons. Zo haal je licht en buitenlucht naar binnen. Boven op het dak van het complex is een gezamenlijk dakterras. Hier kun je ontspannen, alleen of gezellig met je buren. Je kijkt uit over de binnentuin van het complex. Geen verkeer voor je deur, hoe heerlijk is dat?

Indeling:
Begane grond: berging (1 m2). Centrale entree met bellentableau en brievenbussen. Liftinstallatie en trappenhuis.
Tweede etage: gezamenlijke hal. Entree, open hal met kast voor CV-installatie.
Op het westen georiënteerde woonkamer met openslaande deuren en Franse balkons, met uitzicht over de gezamenlijke binnentuin.
Keuken met openslaande deur en Frans balkon. Diverse inbouwapparatuur en was/droogcombinatie .
Slaapkamer, eveneens met openslaande deur naar Frans balkon.
Badkamer met toilet, luxe wastafelmeubel en met glaswand afgescheiden inloopdouche.

Je staat aan het begin van je zelfstandige leven. Je zoekt een betaalbare woonruimte maar wil wel graag comfortabel wonen. Het dagelijkse woon-werkverkeer wil je tot het minimum beperken. Je bent single of met z’n tweeën. Dan is dit voor jou de ideale plek!

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 54 m2;
- inhoud 191 m3;
- bouwjaar complex en inrichting appartement 2011;
- bij deze variant van Betaalbare Koopwoning Zaanstad koopt u de opstal en verkrijgt u de grond in erfpacht. Deze is
vanaf 01-11-2021 eeuwigdurend van toepassing (tot die datum is de erfpacht reeds betaald). Ook kan er per die
datum gekozen worden voor het betalen van een jaarlijkse canon welke fiscaal aftrekbaar is.
- actieve Vereniging van Eigenaren, servicekosten €64,39 + 5 euro voor het water per maand;
- NS-station Zaandam op paar minuten loopafstand: 12 minuten naar Amsterdam CS;
- ideaal voor starters!
- aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben 5 jaar met veel plezier gewoond aan de Teakhout. We vonden het erg fijn om zo dicht bij Zaandam centrum te wonen. Ook het station is op loopafstand wat voor woon/werkverkeer ideaal is. Voor ons was het de perfecte woning om te starten maar nu is het tijd voor een grotere woning.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2012

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

191 m³

Woonoppervlakte

54 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Dakterras

 

Centrale ligging

 

Modern

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's