Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan een van de meest ruim opgezette en kindvriendelijke groene speelpleinen van de wijk Vathorst staat deze aantrekkelijke en efficiënt ingedeelde tussenwoning (5,6m breed) voorzien van modern wooncomfort en met voldoende ruimte voor starters of een jong gezin.

Er is een goed op de zon liggende en verzorgde tuin. Aan de voorzijde van de woning is parkeermogelijkheid voor twee auto’s op eigen terrein. Aan de voorzijde is er een ruime inpandige berging welke zowel van buitenaf als van binnenuit bereikbaar is.

Locatie:
De woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke wijk. De directe omgeving biedt tal van recreatiemogelijkheden; er zijn sportvelden in de directe omgeving en het gezellige centrum van Amersfoort Vathorst bevindt zich op fietsafstand. Bovendien staat u via de nabijgelegen A28 en A1 en station Vathorst, binnen korte tijd in steden als Utrecht, Amsterdam en Apeldoorn.

De indeling:
In de hal bevinden zich de toiletruimte, inpandige berging en de meterkast. Vervolgens komt u in de ruime woonkamer met de trapopgang en een fraaie houten vloer. Een schuifpui leidt naar de tuin op het noordoosten. De open keuken, aan de voorzijde van de woning, heeft een moderne inbouw, in neutrale kleurstelling, voorzien van apparatuur.

Op de eerste verdieping is een ruime en afsluitbare overloop en er zijn 3 slaapkamers. De grootste kamer is voorzien van een inbouwkast. De prettig ogende badkamer heeft een bad, douche, wastafelmeubel en toilet. Op de gang is een berging voor de CV-ketel met tevens aansluitingen voor een wasmachine en droger.

Kortom een aantrekkelijke en comfortabele woning met een wijds uitzicht over het groene speelplein voor de woning.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2003

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

267 m³

Woonoppervlakte

89 m²

Perceeloppervlakte

140 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Goed bereikbaar

 

Mooie badkamer

 

Goed onderhouden

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's