Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 475.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

ECHT EEN WONING OM TE KOMEN BEKIJKEN. VRIJSTAAND, VERRASSEND RUIM, LUXE AFGEWERKT, TUIN MET PRIVACY EN GELEGEN IN HET CENTRUM VAN ZEELAND. PARKEREN OP EIGEN TERREIN VOOR 2 AUTO'S IS PRIMA MOGELIJK. UDEN LIGT OP 5 AUTOMINUTEN. OVERTUIG UZELF EN BEL VOOR EEN AFSPRAAK.

De woning is gebouwd in 2002, volledig geïsoleerd en hoogwaardig afgewerkt. Op alle verdiepingen liggen mooie eikenhouten vloeren, de binnenkozijnen zijn uitgevoerd in hardhout met stompe paneeldeuren. Bijpassende neuten en architraven kunnen hierbij niet ontbreken natuurlijk. De totale inhoud van de woning met garage is ca. 845 m³ (conform meetrapport NEN2580) groot en zijn gelegen op een perceel van 473 m². Het gebruiksoppervlakte wonen is maar liefst 199 m², achter de woning is nog een overdekt terras van 15 m². De woning is prima onderhouden. Recent zijn aan de binnenzijde de muren opnieuw getext en in september 2016 is het buitenschilderwerk uitgevoerd. KORTOM EEN WONING OM ZO TE BETREKKEN.

Indeling begane grond:
De entree van de woning is aan de voorzijde. In de hal valt direct de imposante eikenhouten trappenpartij op die toegang geeft tot de verdiepingen. Verder zijn in de hal de meterkast en nette toiletruimte. Bij binnenkomst in de woonkamer ervaart u direct de fantastische leefruimte die de woning heeft. Er is voldoende ruimte voor een grote zit- en eethoek. Aan de achterzijde zijn openslaande deuren naar het overdekte terras en in de woonkamer is een gezellige gashaard. De woonkeuken met leisteen vloer staat in open verbinding met de woonkamer. Er is een luxe keukeninrichting in landelijke stijl, welke is voorzien van inbouwapparatuur zoals een Boretti gasfornuis, Itho afzuigkap, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. De keuken is ruim waardoor er voldoende plaats is voor een grote eettafel. Ook in de keuken zijn openslaande deuren naar het terras en kijkt u naar de prachtige tuin. Bij de keuken is nog een bijkeuken met de wasmachineaansluiting en hier is tevens de doorgang naar de garage. Deze inpandige garage is voorzien van een tegelvloer en beschikt over een elektrische paneeldeur.

Verdiepingen:
Vanaf de overloop zijn de 3 slaapkamers en de badkamer te bereiken. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en heeft toegang tot het balkon. De complete badkamer is uitgevoerd met hoekbad, douchecabine, wandcloset en twee wastafels. Via een vaste trap bereikt u de volwaardige 2e verdieping. Hier is een keurig afgewerkt zolderruimte die prima dienst kan doen als 4e slaapkamer. Op deze verdieping bevindt zich tevens de cv.-ketel (type: Nefit, bouwjaar: 2002) die mooi weggewerkt is achter paneeldeuren.

Tuin:
De achtertuin is onder architectuur aangelegd. Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken is middels openslaande tuindeuren het overdekte terras bereikbaar. Verder beschikt de tuin over diverse paden, veel groen, mooie bomen, grote vijver en verschillende terrassen. Links van de woning is een eigen (brede) opgang, zodat de tuin ook prima achterom bereikbaar is.

INTERESSANTE WONING VOOR GEZINNEN EN STELLEN DIE RUIMTE, COMFORT EN LUXE ZOEKEN OP LOOPAFSTAND VAN VOORZIENINGEN.

Vraagprijs: € 475.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2002

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

845 m³

Woonoppervlakte

199 m²

Perceeloppervlakte

473 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

473 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's