Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de “skyline” van Amsterdam-Noord. De 6 vrolijk gekleurde torens aan het Waterlandplein. Bij helder weer zijn ze al te zien vanuit Waterland en vanaf de Ring A10 ter hoogte van IJburg. Wat dat betreft is de naam van het project destijds “Brandaris”, welke verwijst naar de vuurtoren, toepasselijk. Op de vijfde verdieping, aan de buitenzijde van het levendige winkelplein, bevindt zich dit ruim 2-kamer-appartement met heerlijk ruim balkon op het oosten.

Het Waterlandplein is centraal gelegen in Amsterdam-Noord en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Met het openbaar vervoer of een gezonde wandeling is bovendien het grote winkelcentrum “Boven IJ” te bereiken, alwaar binnen een aantal jaar gebruik kan worden gemaakt van de Noord-Zuidlijn. Met de fiets is de pont overigens snel bereikbaar en heeft u een uitstekende verbinding met het Centrum. Terwijl Noord zelf van alle gemakken voorzien is. Hippe eet- en drinkgelegenheden, culturele bezienswaardigheden, sportaccommodaties en een dagelijks groeiend aanbod aan trendy bedrijven en winkels.

Indeling:
Bij binnenkomst valt gelijk de open ruimte op. De keuken is van alle gemakken voorzien en je zal dan ook niet snel iets te kort komen tijdens het koken. De keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals een koelkast met een apart vriesgedeelte, combi oven, inductieplaat, afzuigkap. Via de woonkamer bereik je het riante balkon. In de woonkamer bevindt zich de toegang tot het washok met de wasmachine aansluiting. De badkamer is netjes betegeld en voorzien van wastafel en inloopdouche. Het separaat toilet met fontein is in dezelfde style als de badkamer afgewerkt.

op de eerste verdieping bevinden zich een eigen berging en parkeerplaats.

Bijzonderheden:
- Oppervlakte ca. 70 m2
- Strakke en luxe afwerking
- Midden in het winkelcentrum
- Servicekosten: € 141,- per maand (woning plus parkeergarage)
- EIGEN parkeerplaats in de garage
- Erfpacht afgekocht tot 30 november 2060
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2011

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

226 m³

Woonoppervlakte

70 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Energiezuinig

 

Gezellige buren

 

Grote badkamer

 

Dichtbij winkels

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's