Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

€ 469.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze bijzonder charmante dertigerjaren woning staat in een rustige en gewilde wijk aan de rand van de Amersfoortse binnenstad. Bij deze goed onderhouden woning behoort een compacte, privacy biedende, charmante en zonnige patiotuin. De aangename sfeer in deze comfortabele woning wordt mede bepaald door de gekoesterde stijlelementen uit de bouwperiode zoals glas-in-loodramen (in dubbel glas), fraaie paneeldeuren, een granieten vloer in de hal, openslaande deuren en erker in de woonkamer. Naast een prettige leefruimte op de begane grond zijn er drie (slaap)kamers op de eerste verdieping en een leefruimte op de verrassend en speels ingedeelde tweede verdieping die nu vrijwel geheel wordt gebruikt als studeer-/werkruimte. De woning is voorzien van dakisolatie, rondom voorzien van dubbel glas en iedere verdieping is uitgevoerd met een fraaie houten vloer.

De woning ligt op een kindvriendelijke en ideale locatie: op maximaal 10 minuten loopafstand is het Centraal Station en op slechts enkele minuten loopafstand is het centrum met winkels, theater, bioscopen, een grote verscheidenheid aan restaurants en terrassen en diverse andere voorzieningen. Er kan voor de deur worden geparkeerd en de uitvalswegen zijn gemakkelijk en snel bereikbaar.

De indeling van de woning:
Entree: in de hal bevinden zich de trapkast, meterkast de toiletruimte (met hangend toilet), de trapopgang en de deur naar de woonkamer. Deze sfeervolle kamer welke in open verbinding staat met de keuken en de eetkamer is voorzien van dubbele deuren naar de tuin, een fraaie houtkachel en een eiken houten vloer. De open keuken is uitgerust met een inbouw met de nodige kast- en ladenruimte, een granieten werkblad, een close-in boiler en diverse inbouwapparaten, waaronder een koelkast, vriezer, een fornuis met een 4-pits kookplaat en een magnetron. Aansluitend is de lichte eetkamer met ook een deur naar de tuin.

Op de eerste verdieping zijn drie lichte slaapkamers waarvan de twee grootste zijn voorzien van inbouwkasten. De beide kamers aan de voorzijde zijn voorzien van glas-in-loodramen. De slaapkamer aan de achterzijde heeft dubbele deuren naar een balkon. Ook hier hebben alle kamers originele paneeldeuren met omlijstingen. De badkamer is uitgerust met een ligbad (whirlpool), een hangend toilet en een vaste wastafel.

De tweede verdieping is een verrassend speels ingerichte ruimte met twee dakkapellen, een afgesloten bergruimte, een separate ruimte met onder andere de wasmachine, droger, een uitstortgootsteen en de CV-ketel (2017, Vaillant Eco TEC plus). Er is tevens een open vliering die veel bergruimte biedt. Een fantastische werkruimte die vanzelfsprekend ook als atelier of als extra slaapkamer kan worden ingezet.

Spreekt deze sfeervolle en charmante woning u aan, maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1928

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

394 m³

Woonoppervlakte

128 m²

Perceeloppervlakte

90 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

27 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Sfeervolle 30'er jaren woning met veel authentieke details

 

Unieke locatie: een van de mooiste straten van Amersfoort.

 

Heerlijk licht huis met een prachtige, sfeervolle, zeer ruime kamer op de tweede etage.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner