Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 189.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In het centrum gelegen, keurig onderhouden, karakteristieke tussenwoning met garage.

De verrassend ruime woning is gelegen op een steenworp afstand van het centrum van Dongen en in de directe nabijheid van diverse scholen, sportvoorzieningen en uitvalswegen. Zo is bijvoorbeeld Tilburg met de auto in een kwartier te bereiken. In de straat is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling:

Begane grond:
U betreedt deze woning via de entree, waar zich de garderobe, de betegelde kelderkast en de trapopgang naar de eerste verdieping bevinden. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer.

De ruime, L-vormige woonkamer is eveneens geheel voorzien van een laminaatvloer en een strak spanplafond. De woonkamer is voorzien van dubbele beglazing en een rolluik aan de voorzijde. In de woonkamer bevindt zich tevens de meterkast.

De riante woon-/leef keuken wordt middels een toog van de woonkamer gescheiden. De gedeeltelijk open keuken is voorzien van een laminaatvloer een inbouwkeuken, welke is voorzien van een gaskookplaat, een afzuigkap, een combi magnetron, een koelkast, een vrieskast en een spoelbak. Vanuit de keuken heeft u een mooi zicht op de tuin en de twee lichtkoepels zorgen voor een natuurlijke inval van het daglicht.

Vanuit de keuken komt u in het tussenportaal, waar zich de aansluitpunten ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur en de opstelling van de cv-ketel (Remeha combi, 2013) bevinden. Vanuit dit portaal zijn tevens de badkamer en de achtertuin bereikbaar.

De geheel betegelde, nette badkamer is uitgevoerd in een lichte, neutrale kleurstelling en voorzien van een vrij hangend toilet, een inloopdouche, een handdoekradiator en een wastafel met meubel.

1e Verdieping:
De overloop geeft toegang tot de 2 slaapkamers. Middels een luik met vlizotrap heeft u vanaf de overloop toegang tot een ruime bergzolder.

De ouder slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is zeer ruim te noemen. Voorheen waren dit dan ook twee kleinere slaapkamers. Eventueel is dit in de oude staat terug te brengen. Deze kamer is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, een laminaatvloer en een elektrisch bedienbaar rolluik. Tevens is in deze slaapkamer een praktische vaste kast aanwezig.

De slaapkamer aan de voorzijde is eveneens ruim en voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Tevens is deze kamer voorzien van een laminaatvloer een inbouwkast.

Tuin:
De achtertuin is grotendeels voorzien van sierbestrating en heeft veel privacy te bieden. Verder bevinden zich in de tuin diverse planten borders.
Achterin de tuin staat een berging/garage van circa 3.60 x 6.60 meter, welke is voorzien van elektra. Langs de garage is de tuin ook achterom bereikbaar middels een poort. Uiteraard is de garage aan de achterzijde goed toegankelijk met een auto.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1906-1930

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

300 m³

Woonoppervlakte

90 m²

Perceeloppervlakte

153 m²

Energie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Gezellige buren

 

Veel opbergruimte

 

Fijne lichtinval

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's