Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 875.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

COMFORTABEL VRIJSTAAND HERENHUIS OP IDEALE LOCATIE

Op een aangename groene locatie aan een rustig hofje (met 5 vrijstaande herenhuizen ) in de levendige en jonge wijk Vathorst staat dit smaakvol vormgegeven en statige herenhuis, omgeven door een zonnige, onder architectuur aangelegde tuin. Deze sfeervolle woning heeft door zijn hoogwaardige afwerkings- en inrichtingsniveau een bijzonder aangenaam en luxe wooncomfort. Behalve een riante en prettig lichte leefruimte op de begane grond, met een woonkamer, keuken, eetkamer en bijkeuken, zijn er zes (slaap)kamers op de verdiepingen en is er een ideale ruimte in het souterrain. Naast de woning staat een vrijstaand houten berging met een overkapping en er is mogelijkheid om hier te parkeren.

De wijk Vathorst bruist van initiatieven welke door bewoners worden opgezet, variërend van sport- en culturele manifestaties tot feesten en festivals. Aansluitend aan de wijk ligt het uitgestrekte natuurlandschap en recreatiegebied de Arkemheen. Op geringe afstand van de woning zijn diverse scholen, een goed winkelcentrum, het NS-station, sportfaciliteiten en diverse overige voorzieningen. De ontsluitingswegen naar onder andere de A1/A28 liggen op enkele minuten afstand en de Amersfoortse binnenstad is met circa 15 minuten bereikbaar.

De indeling:
De woning heeft een ruime hal met de trapopgang, de meterkast, de toegang tot het souterrain, de toiletruimte en de deur naar de woonkamer. Dit is een bijzonder aangename leefruimte waar de tuingerichte erker met dubbele deuren, de schouw met de “ Stuv”- houtgestookte haard en de glazen tussenwand met en-suite deuren naar de keuken opvallende sfeer makers zijn. In de woonkamer ligt een gerookt eikenhouten vloer. De keukenruimte is uitgerust met een maatwerk en door vakschilders handgeschilderde “Lodder”-keuken bestaande uit een wandmeubel, een kookeiland en een keukenblok. De beide laatsten voorzien van een Belgisch- hardsteen werkblad. Kast-en ladenruimte is in voldoende mate aanwezig zoals ook de inbouwapparatuur waaronder een hetelucht-oven, een hogedruk stoomoven, koelkast, vaatwasser, twee separate gaskookplaten (Gaggenau),een quooker en een wijnklimaatkast. De keuken is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming zoals ook de aansluitende eetkamer. Deze prettige ruimte is voorzien van een ingebouwde gashaard, een maatwerk inbouwkast (met aansluiting TV) en van dubbele deuren naar een terras aan de voorzijde van de woning. Aansluitend aan de eetkamer is een praktische bijkeuken ( met de achter-entree). Hier is een garderobe, er staat nog een extra keukenblok, waarachter de wasmachine en droger zijn opgesteld. Het interieur van de woning is uitgerust met houten kozijnen, paneeldeuren en hoge plinten.

Op de eerste verdieping zijn vier royale (slaap)kamers, waarvan er nu één in gebruik is als kantoor. Twee kamers waaronder de master- bedroom hebben een doorgang naar het balkon. Op twee kamers en de overloop ligt een lamelparketvloer. De andere kamers zijn voorzien van breed laminaat (whitewash). Ramen van kamers aan de voorzijde zijn voorzien van shutters. Op de ruime overloop is een separate toiletruimte en de smaakvol ingerichte, luxe badkamer. Deze is uitgerust met een inloopdoucheruimte voorzien van een douche en zijdouches; er is een dubbele wastafel waarnaast een op maat gemaakte kast en er staat een vrijstaand ligbad. Alle sanitair en tegelwerk is van Villeroy en Boch.

In de hal op de tweede verdieping zijn bergkasten met de CV-ketel, de extra boiler en de WTW-installatie. Aansluitend is een overloop die nu in gebruik is als inloopkast en vervolgens zijn er twee riante slaapkamers beiden voorzien van dakkapellen (met screens).

Het souterrain (van circa 65m2) is onderverdeeld in een berging, een riante wijnkelder en een fantastische chillroom met onder andere een bioscoophoek .

In de privacy biedende tuin, waar door zijn formaat altijd van de zon kan worden genoten, zijn meerdere terrassen aangelegd en er is een hekwerk met een poort rond de achtertuin geplaatst. Ook is er een beregeninginstallatie.

Wij starten de bezichtigingen op donderdag 28 september 2017. Wij maken graag een afspraak voor bezichtiging met u!

Kortom: een ideale woning met veel leefruimte en comfort gelegen op één van de fraaiste locaties in een prettige Amersfoortse wijk met veel voorzieningen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2005

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

975 m³

Woonoppervlakte

235 m²

Perceeloppervlakte

477 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Tuin rondom

Tuin oppervlakte

310 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's