Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 259.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

CHARMANTE (STARTERS)WONING MET SFEERVOLLE TUIN VLAK BIJ DE BINNENSTAD

Aan de rand van het gewilde Vermeerkwartier, met het prachtige stadspark Randenbroek, een grote diversiteit aan leuke winkeltjes in de buurt en de sfeervolle Amersfoortse binnenstad op enkele minuten loopafstand: dat is de aantrekkelijke stadse locatie van deze knusse tussenwoning. Een sfeervolle woning met een prettige leefruimte op de begane grond, drie slaapkamers op de verdieping en een romantische, zonnige tuin op het zuiden. Hier staat ook een ruime stenen berging. Door de goed toegankelijke achterom (dubbele tuindeur), kun je er zelfs met een motor komen. De woning ligt op maximaal 10 minuten fietsafstand van het Centraal Station. En met de auto zit je in enkele minuten op de snelwegen rond Amersfoort.

Bij binnenkomst van de woning kom je in een bescheiden hal met de trapopgang en de deur naar de woonkamer. In deze sfeervolle en lichte kamer, met uitzicht op de tuin, staat een mooie schouw, er is een ruime trapkast met toegang tot de bergkelder en een doorgang naar de keuken. De keuken is een compacte, prettige ruimte met de nodige kast en ladenruimte en voorzien van meerdere apparaten zoals een Smeg afzuigkap en - oven met een 5-pits kookplaat, een koelkast, een vaatwasser en ook de wasmachine en CV-ketel hebben hier hun plaats. Aansluitend is een klein halletje met de toiletruimte, een nette badkamer voorzien van een douche en een vaste wastafel. En er is een deur naar de tuin.

Op de verdieping zijn twee (slaap)kamers aan de voorkant en een speels ingedeelde en ruime slaapkamer met dakkapel aan de achterkant. Deze kamer heeft een dubbele inbouwkast en een wastafel. Op de overloop kun je via een vlizotrap naar de ruime en geisoleerde bergzolder.

Kortom een bijzonder charmante (starters)woning met een heerlijke privacy biedende tuin, gelegen op een ideale stadslocatie!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1906

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

324 m³

Woonoppervlakte

76 m²

Perceeloppervlakte

98 m²

Energie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's