Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 500.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Fantastisch woning midden in de Jordaan! Volledig vernieuwd , opnieuw gefundeerd en zeer luxe afgewerkt!

Bij de verbouwing is werkelijk niets aan het toeval overgelaten. Alle vloeren, wanden en plafonds zijn prachtig afgewerkt en het sanitair en de keuken zijn helemaal van deze tijd.

De Jordaan is aan alle zijden begrenst door het water van de Leidsegracht, Singelgracht, Brouwersgracht en de Prinsengracht. Deze vroeger typische volksbuurt kenmerkt zich door oude statige panden en de vele gezellige restaurants en cafe's. Indien je liever op het bruisende Leidseplein jouw ontspanning zoekt dan kun je deze op loopafstand bereiken net als de negen straatjes waar unieke boetiekjes zich hebben gevestigd. Voor de dagelijkse boodschappen hoef je ook niet ver te gaan, de Albert Heijn gevestigd op de nabij gelegen Elandsgracht en de biologische winkel Marqt die je aantreft op de Bilderdijkstraat.

Met de fiets ben je in een mum van tijd op elke plek in het centrum of op het Centraal Station. Om deze reden is het dan ook het favoriete vervoersmiddel van de meeste Amsterdammers. Ook met de vele trams en bussen kun je eenvoudig door de stad reizen. Indien je liever de auto verkiest dan kun je via de vele wegen op het gewenste stuk van de ring van Amsterdam komen. Er is een mogelijkheid om bij de gemeente een parkeervergunning aan te vragen.

Indeling:

Begane grond: entree, trapopgang en woonkamer met een hoog plafond. De openslaande deuren kunnen nog steeds worden gebruikt,

Eerste verdieping: dit is de waar gekookt en gegeten wordt. Het massief houten parket ligt in visgraat en de keuken in luxe en van alle gemakken voorzien. Aansluitend is een keurig afgewerkt dakterras.

Tweede verdieping: slaapkamer met open badkamer, ook hier zijn alle details fraai en luxe afgewerkt.

Bijzonderheden:
- Volledig verbouwd en luxe afgewerkt in 2017
- Geheel pand met een nieuwe fundering
- Erfpacht afgekocht tot 28 februari 2065

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2017

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

268 m³

Woonoppervlakte

73 m²

Perceeloppervlakte

34 m²

Energie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's