Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

 

€ 389.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

RUIME EN COMFORTABELE WONING MET TERRASSENTUIN AAN HET WATER

Deze heerlijk ruime en comfortabele woning staat aan een rustige straat in de Amersfoortse wijk Nieuwland. Aan de achterzijde grenst de woning met een sfeervolle en beschutte terrassentuin (zuid) aan het water. In deze tuin kan vrijwel de gehele dag tot ver in de avond van de zon worden genoten. Er staat ook een kleine houten berging en er is een aanlegsteigertje. De woning zelf heeft op de begane grond een riante leefruimte bestaande uit sfeervolle woonkamer die overgaat in een moderne en luxe woonkeuken. Op de aangenaam lichte verdieping zijn vier slaapkamers. De woning heeft een inpandige garage/berging en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Het dak van de woning is voorzien van zonnepanelen.

Het winkelcentrum en diverse voorzieningen van de wijk liggen ideaal op slechts enkele minuten afstand. Er zijn diverse scholen en speelplekken voor kinderen in de omgeving. Met de fiets ben je in circa 20 minuten in het stadscentrum van Amersfoort. Er is goed openbaar vervoer naar alle richtingen en met de auto zit je met enkele minuten op de snelwegen rond Amersfoort (A1 / A28).

De indeling:

In de bijzonder lichte en hoge hal is de trapopgang naar de verdieping en verder de toiletruimte, de meterkast en toegangsdeuren naar de woonkamer en de garage. De woonkamer en de aansluitende woonkeuken hebben strak gestucte wand-en plafondafwerking en er ligt een massief eikenhouten vloer. Mede door de aanwezige schuifpui en raampartij is er uitstekende lichttoetreding en prettig uitzicht op de tuin. De woonkeuken heeft een op maat gemaakte kastenwand, een aangepast plafond met een ingebouwde afzuigkap en fraaie verlichtingsarmaturen, en verder is er een riant kookeiland met de nodige kast-en ladenruimte, een bar en diverse inbouwapparaten zoals een quooker, vaatwasser, een inductie kookplaat, een gas-wokbrander , een teppanyaki plaat en een vaatwasser(alles Miele apparatuur). In de wandkasten zijn een koelkast, een stoomoven en een oven/magnetron ingebouwd.

Op de verdieping is een ruime en bijzonder lichte overloop welke toegang biedt tot twee fraaie slaapkamers aan de voorzijde, beiden met een smal Frans balkon, en twee slaapkamers aan de achterzijde, ook voorzien van een Frans balkon. De ruime “Master Bedroom” is uitgerust met een vaste kastenwand. Verder zijn op deze verdiepping een separaat toilet, een wasruimte waar ook de CV-ketel en de boiler zijn geplaatst en tenslotte de badkamer welke is voorzien van een douche, een ligbad en een wastafel.

Kortom een bijzonder aantrekkelijke en comfortabele (gezins)woning met een ideale en zonnige terrassentuin.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben 20 jaar met ontzettend veel plezier gewoon in deze woning, daar waar we aanvankelijk hadden bedacht om er 10 jaar te gaan wonen. De keuken en living hebben wij een paar jaar geleden een metamorfose gegeven en is voor ons de fijnste plek in het huis. Gezien de ruimte, fijne grote kamers, in combinatie met de ligging (aan een doodlopende straat) is het een super fijn huis voor zowel gezinnen als stellen zonder kinderen.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1998

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

554 m³

Woonoppervlakte

149 m²

Perceeloppervlakte

206 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

70 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Rustige ligging

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: