Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 335.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wat een ruimte! En wat is het hier rustig wonen in deze degelijke en goed onderhouden semi-bungalow (1979) met garage. U kunt de hele dag van de zon genieten in de rondom fraai aangelegde tuin met diverse terrassen en vrij uitzicht. Daarnaast kunt u ook van het levendige en actieve dorp Wergea genieten. U bent zo in het bruisende stadsleven van Leeuwarden met vele uitgaansmogelijkheden. Ook de sportvelden (tennis en voetbal) en een jachthaven zijn in de buurt. Wergea is gelegen aan doorgaand vaarwater.

De indeling is ruim van opzet. Het begint al met de dubbele oprit naar de garage in de circa 10 meter diepe voortuin. De entree met een vide heeft een ruime hal met toilet. De ruime L-vormige woonkamer heeft een eiken houten vloer, open haard en openslaande deuren naar de tuin. In de gezellige moderne woonkeuken met apparatuur kunt u heerlijk koken en van uw gezelschap genieten. In de bijkeuken heeft u alle ruimte om de wassen te draaien en op te ruimen. Ook treft u aan op de begane vloer alvast de eerste slaapkamer en een moderne badkamer (2014) met een ligbad, dubbele wastafel en vloerverwarming.

Op de verdieping met ruime overloop zijn nog eens 4 grote slaapkamers aan waarvan één met balkon. De tweede badkamer heeft een ligbad, douche, tweede toilet en een wastafel. Op de vliering kunt u nog genoeg spullen kwijt!

De woning heeft een robuuste uitstraling vanwege de overkapping en is in juli 2016 nog aan de buitenzijde geschilderd. U houdt het binnen heerlijk warm door de uitstekende isolatie en de Remeha CV-ketel uit 2007.

Graag tot ziens tijdens een bezichtiging!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1979

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

670 m³

Woonoppervlakte

163 m²

Perceeloppervlakte

679 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Tuin oppervlakte

550 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Sfeervol

 

Ruimtelijk

 

Unieke plek midden in het dorp

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's