Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 298.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Schneiderstraat 46 te Hengelo

Sfeervol, modern en keurig afgewerkt zijn de kenmerken van deze twee onder één kapwoning gelegen in het 'Woolde'.

Deze uitgebouwde erkerwoning beschikt onder meer over een royale woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers, hobbykamer, balkon op de 2e verdieping en een onderhoudsvrije tuin gelegen op het westen met stenen garage.

Geen zin in klussen? Dan bent u hier zeker op het juiste adres.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast en toilet, woonkamer en open keuken.

De royale woonkamer met erker aan de voorzijde heeft een oppervlakte van circa 45 m² en is afgewerkt met een eiken houten vloer. Voor extra sfeer en warmte is een open haard aanwezig.
De kamer is aan de achterzijde over de gehele breedte uitgebouwd met een glazen pui, waarin dubbele tuindeuren zijn verwerkt. Voor extra daklicht is een sfeervolle lichtstraat aangebracht.

In de open keuken is een moderne inbouwkeuken geplaatst met aan beide zijden een keukenblok. De keuken is modern uitgevoerd met een stenen aanrechtblad waarin een enkele spoelbak is verwerkt en de fronten in hoogglas wit met greeploze lades. Als inbouwapparatuur een elektra oven, 5-pits gaskookplaat met rvs afzuigkap, koelkast en een vaatwasser.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer en drie slaapkamers.

De slaapkamers zijn mooi licht en afgewerkt met een laminaatvloer. De grote slaapkamer aan de achterzijde (circa 10 m²) en de ouderslaapkamer (circa 12 m²) hebben daarnaast de beschikking over vaste kastruimte.

De recent vernieuwde badkamer is uitgevoerd in grijswit kleurstelling en modern afgewerkt met een inloopdouche, toilet, wastafelmeubel met dubbele kraan en een designradiator.

Tweede verdieping:
Overloop, wasruimte met de aansluiting voor de wasmachine en tevens de opstelplaats van de cv-ketel, royale slaapkamer met vaste kastruimte en een hobbykamer met toegang tot het balkon, beide kamers voorzien van een dakkapel.

Tuin en garage:
De tuin is gesitueerd op het westen en onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating en een paar perkjes met beplanting.
Achter op het perceel is de stenen garage gelegen. Deze is te openen via een stalen kanteldeur of een enkele toegangsdeur. De garage heeft een oppervlakte van circa 23 m² en beschikt over elektra. De tuin is afgesloten middels een poort welke toegang geeft tot de royale oprit.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1976. De woning heeft een perceeloppervlakte van 223 m², een inhoud van circa 430 m³ en een woonoppervlakte van circa 138 m². Warmwatervoorziening en verwarming geschieden middels een Intergas HR Cv-ketel uit het jaar 2017 (huur).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1976

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

430 m³

Woonoppervlakte

138 m²

Perceeloppervlakte

223 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

223 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Gezellige buren

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's