Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 465.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Riante (voorheen drive-in) woning met 5 slaapkamers, doorzon woonkamer met woonkeuken en riante tuin op het zuidwesten!

Deze zeer ruime tussenwoning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk ‘de Aker’. De 6-kamer woning heeft een totale woonoppervlakte van 179 m2, exclusief de fietsenberging aan de voorzijde. De woning is zeer keurig onderhouden en zo te betrekken.

Indeling:
Begane grond: Je komt binnen in de ruime hal met de meterkast, het eerste toilet en de waskast met c.v. ketel. De oorspronkelijke garage is verkleind, waardoor er een fietsenberging is gerealiseerd aan de voorzijde en een ruime berging met veel kastruimte, centraal in de woning. Aan de achterzijde heb je de beschikking over een ruime tuinkamer c.q. slaapkamer met toegang tot de tuin (ZW) aan het water.
Eerste verdieping: Deze bestaat uit een volledig open ruimte van ca. 55 m2, bestaande uit de woonkamer met open woonkeuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Je hebt vanuit deze ruimte vrij uitzicht aan beide zijdes, doordat de woning niet uitkijkt naar andere bebouwing.
Tweede verdieping: Op deze verdieping vind je drie ruime slaapkamers, het tweede separate toilet en de badkamer v.v. ligbad, inloopdouche en wasmeubel.
Zolderverdieping: Hier is een extra slaapkamer gerealiseerd in de vide, die kan dienen als vijfde slaapkamer. Tevens is hier extra bergruimte gecreëerd.

Ligging:
Dit royale huis staat in het nieuwste deel van woonwijk ‘de Aker’ met zijn vele groenvoorzieningen, speelplaatsen en water. De woning is gelegen in een rustige straat met overwegend bestemmingsverkeer. De wijk kenmerkt zich tevens door zijn centrale ligging t.o.v. Badhoevedorp en het oude dorp Sloten, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol. De uitvalswegen A4, A9, A10 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Ook ontbreekt het u hier niet aan openbaar vervoer. Naast diverse buslijnen bieden tramlijnen 1 en 2 u een directe verbinding met het centrum van Amsterdam dat in minder dan 30 minuten te bereiken is. Op loopafstand tref je diverse winkels (winkelcentrum ‘Dukaat’).

Bouw:
De woning is gebouwd in 2003. De woning is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van een in 2012 geplaatste CV installatie. Daarnaast beschikt de woning over een mechanisch ventilatie systeem.

Erfpacht:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is vooruitbetaald tot en met 31 januari 2049.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2003
- Woonoppervlakte bedraagt 179 m2
- Erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31-01-2049
- De woning is volledig geïsoleerd
- Zonnepanelen op dak, welke terugdraaien op de meter
- Zonnige op het zuidwesten gesitueerde tuin aan het water
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ik heb hier 10 jaar gewoont met veel plezier!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2003

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

530 m³

Woonoppervlakte

179 m²

Perceeloppervlakte

119 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

41 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Kindvriendelijke buurt

 

Prachtig huis, veel zon en goede omgeving voor kinderen!

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's