Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 110.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wat een heerlijke woning(!) Ook voor starters geschikt. U kunt er zo in. Alles ziet er tip top uit. En het ligt ook nog leuk aan de oostzijde van de stad in de wijk Achter de Hoven/het Rode Dorp. Lekker rustig en u bent zo in de bruisende binnenstad.

Loopt u even mee?
Via de ongeveer 3 meter diepe voortuin komt u bij de entree van de woning in een hal met de deur naar de L-vormige woonkamer met trapkast en keurig laminaat. U kunt lekker koken in de ruime en moderne dichte keuken met diverse inbouwapparatuur. In de badkamer kunt heerlijk genieten van een warme douche of gebruik maken van het toilet. Er is ook een wastafel meubel.

De tuin is ongeveer 6 meter diep met een achterom en heeft een goede zon ligging (Z/W). In de aangebouwde stenen schuur die verwarmd is treft u de Nefit HR CV-ketel aan uit 2010, u kunt daar ook de was doen.

Via de ruime overloop op de verdieping komt u in de twee ruime kamers met dakkapel. Daarnaast beschikt deze verdieping over kastruimte voor uw spullen.

De vereniging van 127 woningen draagt zorg voor het onderhoud aan de voorzijde van de woningen. De maandelijkse bijdrage aan de VVE is € 55,59

Kortom: een keurig verzorgde woning die een kijkje de moeite waard is!


-

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben hier altijd met veel plezier gewoond, maar gaan toch op zoek naar iets groters. . Het is een mooi en goed onderhouden huis. De rest van de straat staat altijd voor je klaar.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1919

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

265 m³

Woonoppervlakte

65 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's