Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 212.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bongertsweg 24 te Hengelo (O)

Vrijstaand wonen, volume, een stukje karakter, sfeer, gewilde locatie, granito vloer, 3 slaapkamers, vrijstaande garage, eigen oprit, kavel van 272 m² en nog veel meer..... Waar ? Aan de Bongertsweg 24 te Hengelo (O).... Check it !

Indeling:
Begane grond:
Entree aan de voorzijde van de woning, hal met de originele granito vloer, meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u rechtstreeks toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is uiterst sfeervol en royaal bemeten met een oppervlakte van circa 28 m². Waar u aan de voorzijde zicht heeft op de voorgelegen Bongertsweg, biedt de achterzijde middels een riant raam uitzicht op de achtergelegen diepe tuin.

Via een 'open verbinding' is er vanuit de woonkamer direct toegang tot de keuken. De keuken, met een oppervlakte van circa 8 m² en is voorzien van een inbouwkeuken in lichte kleurstelling. De keuken beschikt in ruime mate over vaste kastruimte. De navolgende inbouwapparatuur is van toepassing: 4-pits keramische kookplaat, afzuigschouw en een oven. Vanuit de keuken is er toegang tot een kleine kelder, ideaal voor al uw proviand.

Vast aan de keuken de bijkeuken met het aansluitpunt voor de wasmachine en wasdroger. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot het toilet, de achtergelegen tuin en de badkamer.

De eenvoudige badkamer meet een oppervlakte van 6 m² en is uitgevoerd met een douchehoek, ligbad en een dubbele wastafel. Ventilatie geschiedt via de natuurlijke weg (openslaand raam).

De tuin is op het zonnige Zuidoosten gelegen en biedt u als bewoner vele extra’s… Ideaal om in te tuinieren, heerlijke zit plekjes, voldoende speelruimte voor de kinderen, riante garage van circa 16 m² met elektra aansluiting voor de hobbyist/klusser en een stenen berging van 18 m².

Eerste verdieping.
Overloop met een drietal slaapkamers. De slaapkamers meten oppervlaktes van respectievelijk 13, 6,5 en 6 m². De ouderslaapkamer aan de voorzijde heeft nog de beschikking over een ingebouwde vaste kastenwand met ervoor 4 schuifdeuren.

Tuin, oprit en garage:
De verzorgde en zonnige tuin is aangelegd met sierbestrating, borders en paden. De tuin is maar liefst 23 meter diep. De tuin is gesitueerd op het Zuidoosten. De stenen garage meet een oppervlakte van circa
16 m². Een ideale omgeving voor de liefhebbers van een hobbyruimte. De garage is uitgevoerd met elektra aansluiting en een stalen kanteldeur. Kortom, volop genieten in uw eigen omgeving !

Parkeervoorzieningen:
Er zijn voldoende parkeervoorzieningen aan de openbare weg aan de voorzijde van de woning en op de eigen oprit naast de woning.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd in 1927, het perceeloppervlak bedraagt 272 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 303 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een AWB Cv-ketel van het bouwjaar 2002 (eigendom). Dit alles gelegen op een CENTRUM LOCATIE.... doch op geringe afstand van de diverse uitvalswegen.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1927

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

303 m³

Woonoppervlakte

96 m²

Perceeloppervlakte

272 m²

Energie

Energielabel

G

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

272 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Sfeervol

 

Ruime tuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's