Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 198.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Pastoor Gloerichstraat 15 te Deurningen

Wilt u betaalbaar wonen, pal in het centrum van DEURNINGEN in een TWEE ONDER EEN KAP WONING met 4 slaapkamers, ruime living, eigen oprit met carport (ca 24 m²), garage (circa 18 m²) en een zonnige tuin met linksachter de garage een doorgetrokken overkapping van circa 17 m²? Laat u dan verrassen op deze bijzondere, zonnige locatie en maak snel een afspraak voor een bezichtiging.

Indeling:
Entree aan de voorzijde van het woonhuis, hal met meterkast, toilet met fontein, werkkast en vaste trapopgang naar de eerste verdieping. Lichte woonkamer met parketvloer en doorgang naar de keuken. De woonkamer meet een oppervlakte van ruim 27 m².

De uitgebouwde keuken van bijna 14 m² is voorzien van een eiken inbouwkeuken met een aanrechtblad waarin verwerkt een roestvrijstalen spoelbak. Als bewoner heeft u de beschikking over de navolgende inbouwapparatuur: 4 pits gaskookplaat, afzuigschouw, koelkast, vriezer, vaatwasmachine, magnetron en een oven. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een royale eettafel.

Vast aan de keuken de bijkeuken van circa 7,5 m² met toegang tot de kelder - 2,11 (h) x 2,68 (b) x 2,72 (l) -, opstelplaats voor wasmachine en wasdroger, aanrechtblad met vaste kastruimte en een uitstortgootsteen met koud- en warmwateraansluiting.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping, badkamer en een drietal slaapkamers. De slaapkamers meten oppervlaktes van respectievelijk 16,5, 9,5 en 9,5 m². Twee slaapkamers zijn voorzien van vaste kastruimte. Daarnaast zijn alle slaapkamers voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing.

De kleine, doch in lichte moderne kleurstelling betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, designradiator, toilet en een wastafel. Ventilatie geschiedt op natuurlijke wijze, middels een openslaand raam.

Tweede verdieping:
Overloop met stookruimte, opbergruimte (knieschotten) en de toegang tot een royale vierde slaapkamer.

Tuin, carport, garage en overkapping:
De zonnige op het oosten gesitueerde achtertuin is verzorgd aangelegd met bestrating, borders en terras. U heeft tevens de beschikking over een ruime vrijstaande stenen garage van circa 18 m² met eigen voorgelegen carport / oprit. Achter in de tuin een overkapping van circa 17 m² met daaronder een prachtplek om in alle rust (en eventueel met de nodige schaduw) de zomerdagen te vertoeven.

Parkeervoorzieningen:
Er zijn voldoende parkeervoorzieningen op de eigen oprit evenals aan de openbare weg.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1972, de inhoud van het woonhuis ligt rond de 400 m³ en het perceel oppervlak bedraagt 261 m². De centraleverwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Nefit Smartline Basic HR combiketel van het bouwjaar 2008 (eigendom). In de directe nabijheid is een openbaar speelveld gelegen voor kinderen met speelvoorzieningen.

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1972

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

400 m³

Woonoppervlakte

109 m²

Perceeloppervlakte

261 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

261 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's