Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 295.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

“Moderne en luxe gezinswoning met tuingerichte living, 4 (eventueel 5) slaapkamers en zonnige achtertuin!”

Deze moderne en nog bijna nieuwe eengezinswoning (bouwjaar 2012) ligt in de nieuwbouwwijk Weideveld. Dit is een jonge woonwijk die nog volop in ontwikkeling is, er wonen veel jonge gezinnen.
Het recreatie-/wandelgebied Limes-park ligt op steenworp afstand en ook veel grote uitvalswegen liggen dichtbij. Een fijne plek om te starten op de markt, of om door te verhuizen naar een comfortabele, en energiezuinige (gasloze) woning.

De recente bouw maakt dat de woning geheel aan de huidige woonwensen voldoet, maar ook dat de woning energiezuinig is. De woning is aangesloten op een collectief warmtepomp-systeem waardoor verwarming én koeling via de vloer op alle verdiepingen (en afzonderlijk in te regelen) plaatsvindt, en warmwater direct en royaal ter beschikking staat. Dit maakt de woning toekomstbestendig, duurzaam en met lage energielasten.

Kortom: een hedendaags, duurzaam en comfortabel woonhuis.

Graag geven we een indruk van hetgeen u bij een rondgang in de woning mag verwachten.

Begane grond:
Op de begane grond kom je binnen in een ruime hal met toilet en meterkast. De woonkamer is ruim en voorzien van een schuifpui naar de tuin toe en een ruime (trap)kast (met regelunit voor de warmtepomp). De L-vormige keuken ligt aan de voorzijde en is van alle gemakken voorzien; een ruime koelkast met vriesvak, een vaatwasser, elektrische kookplaat, afzuigkap en een magnetron/oven combinatie. De gehele begane grond is voorzien van antracieten plavuizen groot formaat en vloerverwarming.

Tuin:
De ruime achtertuin ligt aan de westkant en heeft de hele middag en avond zon waardoor ook de woonkamer erg licht is. De achtertuin is 5 meter breed en 11 meter diep. Deze is gedeeltelijk betegeld met prachtige tegels van 1 bij 1 meter en een deel van de tuin is gazon. In de tuin staat een houten berging met elektra.

1e verdieping:
De eerste verdieping is ruim opgezet en op de hele verdieping ligt een lichte laminaatvloer. Aan de voorzijde van de woning ligt de ouderslaapkamer over de gehele breedte van het huis. Aan de achterzijde liggen twee mooie slaapkamers en tussenin bevindt zich de geheel betegelde badkamer die van alle gemakken is voorzien. Een ligbad/whirlpool gecombineerd met een grote regendouche, een 2e wandcloset, ruime wastafel en vloerverwarming. Alle slaapkamers hebben draai/kiepramen welke zijn voorzien van op maat gemaakte horren.

2e verdieping:
De verkopers hebben in 2014 een dakkapel laten plaatsen. Daarbij hebben ze de zolder laten indelen met 2 extra (slaap)kamers (waarvan 1 zeer ruim) en een mooie ruimte om te wassen met aansluiting voor wasmachine en droger. Naast een dakkapel zit er aan de voorzijde van de woning ook een dakraam waardoor de wasruimte voldoende licht krijgt. Ook deze verdieping is voorzien van een lichte laminaatvloer en heeft vloerverwarming.

Afmetingen:
Woonkamer : ca. 5.75x 5.10 m
Keuken : ca. 3.05 x 2.40 m
Slaapkamer 1 : ca. 5.10 x 3.00 m
Slaapkamer 2 : ca. 3.44 x 2.43 m
Slaapkamer 3 : ca. 3.44 x 2.60 m
Badkamer : ca. 2.22 x 2.43 m
Slaapkamer 4 : ca. 4.00 x 2.42 m (op hoogte 1.50m)
Slaapkamer 5 : ca. 1.60 x 2.62 m (op hoogte 1.50m)
Berging : ca. 2.00 x 1.75 m

Bijzonderheden:
* Bouwjaar: 2012
* Inhoud: ca. 430 m³
* Gebruiksoppervlakte: ca. 118 m²
* Perceeloppervlakte: 144 m² eigen grond
* Oplevering nieuwbouw gebonden, planning zomer 2018

U en uw NVM makelaar zijn van harte welkom!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2012

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

430 m³

Woonoppervlakte

118 m²

Perceeloppervlakte

144 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

2 parkeerplaatsen voor de deur

 

energiezuinig

 

centraal in het groene hart

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's