Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 155.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Perfect toch, zo’n nieuw gebouwd appartement in het centrum van Zaandam. In 2012 is dit complex opgeleverd, dus van een tand des tijds is nog lang geen sprake. Wel van degelijk hang- en sluitwerk, strakke afwerking en volledige isolatie.
De inrichting is natuurlijk net zo nieuw, van een volledig op maat geplaatste keuken met eetbar en moderne inbouwapparatuur tot aan de smaakvol betegelde badkamer/ toilet. Alles volgens de meest recente normen. Klaar dus. Hier hoef je niets aan te doen!

Dit tweekamerappartement met eigen parkeerplaats ligt op de tweede verdieping van het appartementencomplex Murano. Diverse gebouwen, met ieder eigen ingangen, worden met een sfeervolle binnentuin aan elkaar verbonden. Dit appartement heeft toegang tot het gezamenlijke dakterras. Hier kun je, alleen of gezellig met je buren, genieten van het uitzicht!

Dit appartement heeft een eigen voorziening voor warm water en de centrale verwarming. Zo bepaal je zelf je energiekosten, die door de uitstekende isolatie al flink gedrukt worden.

De woonkamer ligt aan de voorzijde van het complex, je kijkt pal op de veelbesproken stadsvernieuwing van Zaandam. Met aan twee zijden manshoge draai- en kiepramen met Franse balkons haal je buiten naar binnen.
De houten vloer ligt door het hele appartement, behalve in de sanitaire ruimte. De badkamer/ toilet zijn geheel betegeld.
De keuken is mooi compleet, met inbouwapparatuur als een gaskookplaat, combi-oven, koelkast, vriezer en vaatwasser en een volledig geïntegreerd rvs spatscherm met rvs afzuigkap. De keuken is geplaatst in een U-opstelling met een gezellige eetbar. Hier kun je heerlijk met vrienden kletsen onder het koken. Of je geeft ze een taak, dat kan natuurlijk ook. De keuken zelf is, net als de vloer, neutraal gehouden. Op de foto’s zie je wel waarom. Laat je niet afschrikken door de kleur, de wand is gemakkelijk overschilderbaar.
De slaapkamer kijkt op de binnentuin.

Indeling:

Begane grond: eigen parkeerplaats in ondergrondse parkeergarage. Berging. Centrale entree met bellentableau en brievenbussen. Trappenhuis en liftinstallatie.

Tweede etage: gezamenlijke hal. Entree, hal met badkamer met toilet, wastafel met meubel en douche. Gang naar woonkamer met aparte kast voor CV-installatie. Woonkamer met open keuken in hoekopstelling en met eetbar.
Slaapkamer.

Teakhout ligt op een paar minuten lopen van het NS-station. Gemiddeld elke 10 minuten vertrekt er een trein naar Amsterdam CS, in de spits nog vaker. Omdat bij dit appartement een parkeerplaats in de ondergrondse garage hoort, is woon-werkverkeer met de auto (of motor!) ook een mogelijkheid. Er is een snelle aansluiting op de A8, binnen een kwartier kun je op de Ring A10 zitten, maar ook de A9 richting Haarlem of Schiphol en, naar het noorden, de A7 zijn dichtbij.

Het Stadshart van Zaandam, daarvoor hoef je alleen maar het station door te lopen, is de laatste jaren ingrijpend veranderd. Hier vind je alles wat je nodig hebt, winkels, restaurants, café’s, terrasjes, de hypermoderne bioscoop en het theater.
Aan de westkant, de kant van Teakhout, van het station ligt een Dekamarkt, pal aan de oostkant een Albert Heijn. De dagelijkse boodschappen zijn dus geen probleem.

Ben je jong, alleen of met z’n tweeën en ben je op zoek naar een betaalbare woning op een centrale locatie? Waar je praktisch, veilig en duurzaam woont, zonder rompslomp? Dan is dit appartement echt iets voor jou!

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 50 m2;
- inhoud 171 m3;
- bij deze variant van Betaalbare Koopwoning Zaanstad koopt u de opstal en verkrijgt u de grond in erfpacht. Deze is
vanaf 01-11-2021 eeuwigdurend van toepassing (tot die datum is de erfpacht reeds betaald). Ook kan er per die
datum gekozen worden voor het betalen van een jaarlijkse canon welke fiscaal aftrekbaar is.
- actieve Vereniging van Eigenaren, servicekosten € 88,03 per maand inclusief parkeerplaats en water;
- eigen parkeerplaats in parkeergarage;
- toegang tot gezamenlijk dakterras;
- aan de rand van het centrum van Zaandam;
- aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“nee”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2012

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

171 m³

Woonoppervlakte

50 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's