Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

€ 269.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen aan de Frescobaldistraat 118 doe je in een ruim en sfeervol huis met riante tuin. De woning is in 2014 flink verbouwd en o.a. voorzien van twee dakkapellen, een nieuwe schuifpui, nieuwe deuren met houten kozijnen, schuifbare knieschotten in de slaapkamers en horren en rolluiken. In 2016 is de complete achtertuin aangepakt en in 2017 is er een prachtige inbouwkast gemaakt in de slaapkamer op de 2e verdieping. Ook is er zorgvuldig onderhoud gepleegd, waaronder het schilderwerk in 2017.

De woning heeft een diepe zonnige tuin (van maar liefst 12,5 meter), die goed bereikbaar is dankzij de enorme schuifpui in de woonkamer. Op de begane grond ligt een smaakvolle houten vloer en de muren en wanden zijn keurig strak afgewerkt. Aan de voorzijde bevindt zich de keuken met zicht op het speelveldje. Op de verdieping beschik je over drie slaapkamers en een badkamer met ligbad. Dankzij de dakkapel is op deze verdieping extra ruimte gecreëerd. De 4e slaapkamer en wasruimte bevindt zich op de 2e verdieping. Een prachtige kamer met fraai timmerwerk en een grote dakkapel.

De ligging is kindvriendelijk en vrij. In de wijk tref je kinderen in alle leeftijdscategorieën. Vriendjes maken, samen spelen en onbezorgd opgroeien. De Purmer-Zuid is daarvoor de juiste wijk. De huizen zijn inmiddels volwassen en de wijk is groen en ruimtelijk. In de wijk heb je keuze uit verschillende basisscholen, dagopvang, een leuk winkelcentrum, "park" De Driegang, ben je goed bereikbaar (ook met openbaar vervoer) en vind je overal speelveldjes met speeltoestellen. Bij de Frescobaldistraat 118 zelfs recht voor de deur. De ligging is hierdoor vooral ook heel vrij!

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met toilet, meterkast en stadsverwarmingsunit, tuingerichte woonkamer met schuifpui en prachtige houten vloer, keuken met L-vormige opstelling en diverse apparatuur.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers (met dakkapel aan de achterzijde) en de badkamer v.v. ligbad, wastafel met meubel en toilet.

2e Verdieping:
Voorzolder met wasmachineopstelling en een ruime zolderkamer met grote dakkapel en prachtige op maat gemaakte kastruimte en knieschotten.

Tuin:
De tuin is gelegen op het noordoosten. Omdat de tuin ongeveer 12,5 meter diep is, geniet je vrijwel de hele dag van de zon. De tuin is netjes bestraat, voorzien van een berging en achterom bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden gezinswoning met dakkapel
- Ca. 151 m2 grond
- Tuin van ca. 12,5 meter diep op het oosten
- Woonoppervlakte ca. 96 m2 (NEN)
- Kindvriendelijke ligging en veel voorzieningen in de buurt
- Erfpacht grond, eeuwigdurend afgekocht en in eigendom te verkrijgen
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Dit is een ontzettend fijn huis om in te wonen. Je hebt voor en achter geen inkijk en het is lekker 'groen' door het speelveldje voor de deur. (dus geen straat over te steken). Onze voordeur staat altijd in de zomer open en de kinderen rennen dan met hun vriendjes van binnen naar buiten. Echt een unieke plek voor opgroeiende kinderen. Zomers waterballon gevechten met de buren en in de winter sneeuwpoppen maken voor de deur. De buurt is zeer kindvriendelijk en de buren zijn gezellig. Iedereen is altijd wel in voor een praatje maar respecteren ook je privacy. In 2014 hebben we veel aan het huis gedaan. Dakkapellen en rolluiken laten plaatsen, nieuwe schuifpui en deuren met houten kozijnen en mechanische ventilatie laten plaatsen. De jaren daarna hebben we de achtertuin aangepakt en dit jaar een mooie inbouwkast op zolder laten maken en al het schilderwerk aan de kozijnen voor laten doen. Al met al is dit een ontzettend bijzondere fijne plek om te wonen en welke we zeker ook gaan missen. Voor ons is het tijd om een nieuwe stap te maken.”

 

Anoniem aan het woord

“Heerlijk huis, in een leuke buurt. Ideaal voor een jong gezin met kinderen, een speeltuintje voor de deur. Ze kunnen hier heerlijk vrij spelen. En je bent binnen no time in het bos, bij het winkelcentrum, en zelfs in Amsterdam”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1990

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

320 m³

Woonoppervlakte

96 m²

Perceeloppervlakte

151 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

90 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Gezelllige buurt met fijne mensen en veel kinderen

 

Speeltuintje recht voor de deur (mooi groen uitzicht)

 

Ontzettend fijn huis zonder inkijk

 

je staat in no time in het bos, heerlijk spelen voor de kinderen!

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: