Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 350.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

RIANT EN LUXE WONEN OP NIVEAU MET EEN FANTASTISCH UITZICHT.

Dit appartement is gerealiseerd in de voormalige meisjesschool “Nieuw Beekenstein”. Uniek door haar ligging nabij het historische centrum van Amersfoort. Maar ook in bouwstijl, lichtinval en uitzicht. Het stijlvolle appartement - of liever gezegd penthouse - bestaat uit twee woonlagen welke zich bevinden op bovenste twee verdiepingen van het complex. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats. Het karakter van het oorspronkelijke pand is behouden en is gecombineerd met het nieuwe wonen waarbij gebruiksgemak, functionaliteit van ruimten, sfeer en onderhoud belangrijke pijlers vormden. Heerlijk wonen in een voortreffelijke ambiance in één van de leukste straten van de woonwijk Bekenstein én met een heerlijk zonneterras waar u zorgeloos kunt vertoeven en genieten van al het moois dat Amersfoort u kan bieden.
Het penthouse is goed afgewerkt en nagenoeg onderhoudsarm en perfect geïsoleerd. Behalve de wijk- en stadsgezelligheid met verschillende winkels, restaurants, cafés, theater en schouwburg zijn er volop mogelijkheden voor sportieve en recreatieve activiteiten. Het Park Randenbroek ligt op steenworp afstand en het openbaar vervoer op loopafstand.

De indeling is als volgt:
Centrale entree op de begane grond met lichte hal waar zich de lift en het trappenhuis bevinden. Ook treft u hier een gezamenlijke rijwielstalling aan.
4e verdieping: (bovenste woonlaag)
Het eerste wat opvalt als u binnenstapt, is de ruime hal met haar hoge plafond. Toegang tot de ruime en bijzonder lichte woonkamer, een functionele berging/bijkeuken, de trap naar een lager gelegen derde verdieping en het toilet.
De woonkamer met gezellige openhaard en massief eiken (Frans) vloer geven u direct een gevoel van behaaglijkheid. De aan de woonkamer grenzende open keuken is voorzien van een 6-pits fornuis en veel bergruimte. Het heerlijke zonneterras bereikt u vanuit de woonkamer via een solide schuifpui. Het zonneterras (ca. 12m2) – over de volledige woningbreedte – is gelegen op het zuidoosten, is fraai aangelegd met een hardhouten vlonderterras en biedt u veel privacy met een magnifiek uitzicht. In de inpandige berging/bijkeuken treft u de CV opstelling en de aansluiting voor uw wasmachine en/of droger aan.

3e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers waarvan één zeer riant. Dit vertrek is op te delen in 2 gescheiden ruimten voor nog eens een extra slaap- en/of werkvertrek. Ook is de huidige ruimte perfect geschikt voor een kantoor aan huis of eigen atelierruimte. De ouderslaapkamer – nu gelegen aan de voorzijde van de woning – en de 2e slaapkamer bieden u veel ruimte. Luxe uitgevoerde inpandige badkamer met keurig tegelwerk en sfeervolle verlichting. De badruimte is voorzien van een ligbad, een inloop douche, badmeubel met dubbele wastafel en vrijhangend toilet.

Algemeen:
-Aantal woonlagen: 2 (het appartement is gelegen op de 3e en 4e woonlaag)
-Sfeervolle open keuken
-3 slaapvertrekken, 4e slaapvertrek eenvoudig te realiseren
-Intercom met video
-Eigen parkeerplaats
-Actieve Vereniging Van Eigenaren
-VVE-bijdrage: € 205,- per maand
Tevens heeft de VVE 52 zonnepanelen op het dak geplaatst die de gezamenlijke ruimten van het appartementencomplex voorzien van stroom.

Kortom: een zeer bijzonder penthouse om smaakvol te bewonen. Maak gerust een afspraak voor bezichtiging en laat u overtuigen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Alles op loopafstand, fiets blijft thuis! Snelweg en o.v.Heel dichtbij”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2000

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

450 m³

Woonoppervlakte

134 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Geweldig uitzicht over groen en stad

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's