Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Werkelijk uniek(!)
Door architect Piet de Vries ontworpen uitstekend onderhouden hoek-herenhuis met garage en slaap/werkkamer op de begane grond. U kunt nu wonen in een mooie en rustige woonomgeving en in een sfeervol en karakteristiek herenhuis. U loopt zo naar het gezellige stadscentrum. Voor de deur kunt u makkelijk de auto kwijt of achter in de vrijstaande stenen garage welke apart te koop is voor 15.000,- euro.

Via de ruime voortuin komt u bij de entree van de woning. Door het tochtportaal blijft de kou buiten. Via de hal en gang met toilet komt u in de ruime (voorheen en suite) woonkamer. Deze heeft een schuifpui naar de tuin, schitterend massief visgraat parket, gashaard en vrij uitzicht. In de achtertuin (Z/W) kunt u heerlijk van de zon genieten. Er is ook een aangebouwde stenen berging. Via de nog naar uw eigen smaak te plaatsen keuken komt u in de bijkeuken. Overigens zijn alle voorzieningen wel aanwezig. Via de bijkeuken komt u in de ruime slaap/werkkamer.

Op de eerste verdieping komt u via de ruime overloop in twee ruime (voorheen drie) slaapkamers. De kamer aan de voorzijde heeft nog een balkon (N/O). In de badkamer treft u de douche, toilet en wastafel aan.

Op de tweede verdieping is een zolderkamer met dakkapel en een zolderruimte waar makkelijk nog een tweede kamer te realiseren is. U houdt de woning lekker warm door de Nefit CV-ketel uit 2013 en de dak- muur- en vloerisolatie.

Kortom: als u een woning wilt met met een heerlijke leef atmosfeer, vlakbij het centrum, met een gevoel van ruimte en sfeer van de jaren dertig, is deze woning een hele mooie kans voor u!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1936

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

548 m³

Woonoppervlakte

144 m²

Perceeloppervlakte

183 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

hoekhuis met steeg naar de achtertuin.

 

kwalitatief en goed onderhouden huis

 

voorzijde grenzend aan klein pleintje met een ruim uitzicht.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's