Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 375.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In de nieuwe woonwijk "Twiske Zuid" staat deze fantastisch afgewerkte woning met aanbouw aan de achterzijde! Dit ruime huis is zo goed als nieuw (eind 2015 opgeleverd) en heeft op de tweede verdieping twee grote dakkapellen.

Indeling:

Begane grond: ruime entree met meterkast, toilet en trapopgang, tuingerichte woonkamer met openslaande deuren en een luxe open keuken die van alle gemakken is voorzien. De wanden en vloeren zijn strak en modern afgewerkt.

Eerste verdieping: overloop, drie goede slaapkamers en een badkamer die tot in de puntjes is afgewerkt. Naast een ligbad is er een inloopdouche, een dubbele wastafel en natuurlijk een toilet.

Tweede verdieping: Wat bij de oplevering nog een donkere ruimte was is door de huidige eigenaren omgetoverd in een zee van licht en ruimte. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant is een dakkapel geplaatst waardoor hier naast de reeds aanwezige wasruimte met gemak nog twee slaapkamers kunnen worden gemaakt.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 2015
- 127 m2 woonoppervlakte
- erfpacht: 1332,20 euro per jaar (fiscaal aftrekbaar)
- je kunt er zo in!
- twee eigen parkeerplaatsen voor de deur
- oplevering in overleg

Locatie en bereikbaarheid:
’t Twiske Zuid ligt in het gebied tussen de Stoombootweg, Zuideinde, de Stentorstraat en de Pandorinastraat, in Kadoelen, Amsterdam Noord. Vanaf de ring A10 neemt u de afslag Kadoelen om vervolgens binnen enkele minuten op uw eigen oprit te parkeren. Ook met de fiets en het openbaar vervoer is ’t Twiske Zuid goed bereikbaar. Met een kwartier fietsen bent u bij de pont naar het Amsterdam CS, in tien minuten fietst u naar Landsmeer en aan het einde van de Stentorstraat stoppen diverse bussen, waardoor u een perfecte verbinding met Amsterdam CS, Schiphol, Zaandam en Landsmeer heeft.

Noord heeft het !

Voor een dagelijkse boodschap kunt u het beste naar de naastgelegen Molenwijk rijden of fietsen. Een nog uitgebreider winkelaanbod in Noord is te vinden op het vernieuwde Waterlandplein, het winkelcentrum de Banne en op het Winkelcentrum Boven ‘t Y. Ook voor een lekkere lunch of een avond uit kunt u nu in Noord uitstekend terecht. De leukste en hipste tentjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Rondom het IJ, maar ook dieper in Noord is het ‘wine en dine’ assortiment groot. En Noord bruist in de zomer door de vele (culturele) festivals!

Prettig wonen is ook het gemak van alles goed geregeld en lekker dichtbij. ’t Twiske Zuid is zeker ook een ideale woonplek voor uw kinderen. Er is een diversiteit aan scholen en kinderdagverblijven in Noord.

Er is zelfs een openbare basisschool en een kinderdagverblijf op enkele minuten loopafstand van ’t Twiske Zuid. In de buurt wordt veel gedaan voor de jeugd in de vorm van sociale activiteiten in het buurtcentrum. Ook op het gebied van medische zorg is het in Kadoelen goed voor u geregeld. In de naastgelegen Molenwijk is een Medisch centrum met diverse huisartsen en ziekenhuis BovenIJ met al haar voorzieningen is dichtbij.

***

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2015

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

492 m³

Woonoppervlakte

127 m²

Perceeloppervlakte

129 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

37 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's