Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 179.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Hegemansweg 20 te Hengelo (O)

Zoekt u: Een karakteristieke, uiterst sfeervolle en recent geheel gerenoveerde en uitgebouwde TWEE ONDER EEN KAP WONING, verkerend in een perfecte staat van onderhoud, gelegen op een royale kavel (173 m²) met een diepe tuin op het zonnige WESTEN ?? Dan is dit wat u zoekt!

Laat u verrassen en bel onze makelaar voor een bezichtigingsafspraak.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met trapopgang, woonkamer, keuken, bijkeuken en toilet.

De lichte woonkamer van circa 26 m² is royaal van uitvoering en voorzien van een massieve eiken parketvloer. De openslaande tuindeuren in de achtergevel zorgen ervoor dat u zowel in het voor- als najaar optimaal kunt genieten van de achtergelegen tuin. Het 'buiten leven gevoel' komt zo wel maximaal tot z'n recht. Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot de keuken van circa 5 m².

In de open keuken is een moderne inbouwkeuken geplaatst, voorzien van een 5-pits gasfornuis met oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u direct toegang tot de kelder (bergkast) en de bijkeuken. De bijkeuken voorziet in de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger. Tevens vinden we hier het toilet (hangend toilet met ingebouwde spoeling).

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamers met oppervlaktes van respectievelijk 11, 6 en 5,5 m² en beschikken allemaal over een dakkapel met isolerende beglazing.

De badkamer is via de overloop te bereiken, voorzien van een strak witte wandtegel en uitgevoerd met een wastafel met ombouw, toilet (hangend met ingebouwde spoeling) en een inloopdouche met drain.
De tegelvloer is voorzien van gasgestookte vloerverwarming.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap te bereiken verdieping met een extra slaapkamer. De kamer beschikt aan de achterzijde over een royale dakkapel en het geheel is netjes afgewerkt met knieschotten en een laminaatvloer. In één van de kasten is de Cv-ketel geplaatst.

Tuin en berging:
De tuin is gesitueerd op het zonnige zuidwesten en onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating, een gazon en diverse borders met beplanting. Achter in de tuin een houten berging voorzien van elektra. Via een afgesloten poort aan de zijkant is de tuin ook achterom bereikbaar.

Overige bijzonderheden:
De woning is gebouwd omstreeks 1928, het perceeloppervlak bedraagt 173 m² en de inhoud circa 345 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Remeha Avanta Cv-ketel van het bouwjaar 2010 (eigendom).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1928

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

345 m³

Woonoppervlakte

106 m²

Perceeloppervlakte

173 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

173 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Alle winkels om de hoek

 

Huis van alle gemakken voorzien

 

Gezellige en gemoedelijke buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's