Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 187.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Kortenaerstraat 39

Ben je op zoek naar een geheel gemoderniseerde en uitgebouwde twee onder een kap woning nabij het centrum van Hengelo! Kom dan eens kijken bij deze sfeervolle dertiger jaren woning. Werkelijk alle vertrekken zijn aangepakt waardoor de woning weer een moderne uitstraling heeft.

Indeling:
Begane grond: hal met granito vloer, meterkast en trap naar de 1e verdieping. Woonkamer, kelder, open keuken en bijkeuken.

De woonkamer is lekker ruim en voorzien van een laminaatvloer. Typisch jaren '30 zijn de glas in loodramen aan de voorzijde. De moderne keuken is gesitueerd in de uitbouw en is voorzien van een inbouwkeuken met een 5-pits gasfornuis, een combimagnetronoven, vaatwasser, koelkast met vriesgedeelte en een RVS afzuigkap. In de bijkeuken is plek voor de wasmachine en de wasdroger.

Eerste verdieping: overloop, 2 slaapkamers, separaat 2e toilet en de badkamer.

De slaapkamers hebben oppervlaktes van circa 17 en 10 m², waarbij de slaapkamer aan de achterzijde is vergroot met een dakkapel. De grote slaapkamer aan de voorzijde heeft een vaste kastenwand.

De badkamer is neutraal van kleurstelling en uitgevoerd met een dubbele wastafel, een ruime inloopdouche en een designradiator. Daarnaast zijn op de overloop het 2e separate toilet en een vaste kast gesitueerd.

Tweede verdieping: via vaste trap bereikbare zolderkamer met dakkapel, bergruimte en cv ruimte.
Door de dakkapel is er een ruime slaapkamer ontstaan voorzien van een laminaat vloer.

Tuin en berging: besloten tuin, grotendeels bestraat met hierin een stenen berging en een overkapping voor de vuilcontainers.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1938. De woning heeft een perceeloppervlakte van 125 m², een inhoud van circa 355 m³ en een woonoppervlakte van circa 105 m². Warmwatervoorziening en verwarming geschieden middels een Vaillant VHR-C cv ketel, bouwjaar 2004 (eigendom).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het is fijn dat je op loopafstand woont van de stad. Als er iets te doen is, hoef je niet op de fiets/ auto en je hoeft ook niet na te denken over het stallen of parkeren!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1938

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

355 m³

Woonoppervlakte

105 m²

Perceeloppervlakte

125 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

125 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Authentieke details in het huis

 

Dichtbij het stadscentrum

 

Rustige buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's