Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 190.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruim (bijna 80 m2) 4 KAMER appartement op de tweede verdieping met balkon aan de voor en achter (zuid-) zijde!

Het appartement heeft een aantrekkelijke indeling. Zo is er een duidelijke verbinding tussen de leefruimtes (keuken en woonkamer) en het slaapgedeelte met de badkamer. De keuken is gesloten, en hoewel voorzien van een eenvoudige opstelling, groot genoeg voor het creëren van een echte leefkeuken. Vanuit de keuken is er toegang tot een klein, maar handig balkon. Het balkon aan de andere zijde en over de volle breedte van het appartement is gelegen op het zuiden en bereikbaar vanuit de slaapkamers en de woonkamer. Hadden we al gezegd dat er drie slaapkamers zijn!

Indeling:
Via het trappenhuis bereiken we het appartement. Op de gang bevindt zich de meterkast en nog een handige bergruimte. Eenmaal in het appartement zien we direct de ruime en lichte woonkamer met toegang tot het balkon en een handige vaste kast. In het verlengde van de woonkamer, aan de voorzijde van het complex, bevindt zich de keuken. De keuken heeft een eenvoudige, maar functionele opstelling. Vanuit de keuken is er toegang tot een klein balkon. Via de gang zijn de drie slaapkamers, het toilet en de badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een ligbad en een wastafel. Ook treffen we een aansluiting voor een wasmachine. In vrijwel alle kamers en vertrekken (w.o. ook de gang) zit vaste kastruimte. Op de begane grond van het complex bevindt zich nog een berging.

Omgeving:
Dit ruime appartement is gelegen in een rustige, groene en kindvriendelijke omgeving in Amsterdam Noord. Er zijn voldoende scholen, winkels (winkelcentrum Boven ’t IJ en Waterlandplein op loopafstand) en uitvalswegen in de nabije omgeving en je kunt je auto gratis parkeren in de straat. De bereikbaarheid van de woning is uitstekend, binnen enkele minuten rijd je op de ringweg A10 of ben je in het centrum van Amsterdam met de pont achter het Centraal Station of via de IJ-tunnel. Tevens zijn er voldoende opstappunten voor het openbaar vervoer op loopafstand. In de Toekomst zal de bereikbaarheid nog beter worden met de komst van de Noord/Zuidlijn.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1968
- Woonoppervlakte ca. 78 m2
- Erfpacht afgekocht tot 16 augustus 2053
- Servicekosten € 72,33 p/m
- Actieve VvE met professionele beheerder
- Eigen CV installatie
- Groot balkon op het zuiden
- Vrij parkeren voor de deur!

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van de woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1968

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

240 m³

Woonoppervlakte

78 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

verbindingen,natuurgebied,leefongeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's