Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 350.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen in Wormer betekent de nabijheid van water, paadjes en bruggetjes. De geschakelde eengezinswoning aan de Blankenburg is daar een exponent van. Een woonwijk met alleen bestemmingsautoverkeer dus een walhalla voor fietsers, wandelaars en, natuurlijk, kinderen! Op de leuk ingerichte speelplaats kunnen zij naar hartelust met hun vriendjes en vriendinnetjes spelen. Basisscholen, de sporthal en speelveldjes liggen allemaal op loopafstand.
Daarnaast is de woning in nabijheid van water gelegen, waar u uw boot aan de steiger kunt afmeren.

Deze woning aan de Blankenburg in Wormer is een voor auto’s doodlopende straat. De auto kan op het eigen terrein worden geplaatst. De woonhuizen zijn 25 jaar geleden gebouwd, volgens de maatstaven van de moderne tijd. De woning geeft de beleving van vrijstaand wonen. Temeer daar bij deze woning het blok verspringt en daarmee voor nog meer privacy zorgt.

De mengeling van traditioneel en modern wonen is bij deze goed onderhouden en volledig geïsoleerde woning treffend gerespecteerd. De grote raamoppervlakken, met een ronde erker aan de voorzijde, met uitzicht over een grasveld met daarachter doorgaand vaarwater, en een bijna gevelgrote glaspui aan de achterzijde, zorgen voor lichtinval en doorzon. Door met lichte materialen te werken wordt het ruimtelijke gevoel van het toch al royale vertrek nog meer versterkt. De plavuizen op de benedenverdieping, het lichte metselwerk van de schouw met open haard en de witte hoogglans van de greeploze halfopen keuken benadrukken de strakke afwerking van wanden en plafonds.
De woning beschikt over een heerlijke beschutte achtertuin met achterom. De witte tegels lijken door te lopen vanuit de woonkamer waardoor een verrassend effect ontstaat. Buiten lijkt naar binnen door te lopen en vice versa. Stijlvol.

Boven zien we dezelfde stijl tot in de puntjes doorgevoerd. Het lichte laminaat, dat overigens ook op de zolderverdieping ligt, en strak afgewerkte plafonds met ingebouwde verlichting straalt klasse uit. De geheel betegelde badkamer heeft een plavuizen vloer en een inloopdouche met hypermodern mengpaneel voor de stort- en handdouche. De ladekast met dubbele wastafel heeft een bijpassende spiegel met verlichting. De handdoekenradiator en het tweede toilet laten zien dat comfortabel en mooi heel goed hand in hand kunnen gaan!
Eén vertrek op deze verdieping is ingericht als facilityroom. Hier vinden we de CV-installatie en ruimte voor wasmachine en -droger.

Indeling:

Begane grond: zij-entree, hal met meterkast en trapopgang. Toilet met fontein.
Ruime woonkamer met ronde erker, lichte plavuizen en gemetselde schouw met open haard. Achter- (eet-)kamer met vrijwel geheel glazen pui. Halfopen keuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur (vijfpits gaskookplaat, combi-oven, koelkast, vriezer en vaatwasser), lichthouten werkblad en greeploze hoogglans panelen.

Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar zolderverdieping. Royale master bedroom aan tuinzijde. Facility room met CV-installatie en aansluitingen voor wasmachine en -droger.
Badkamer met inloopdouche met luxe paneel voor stort- en handregeling, luxe lademeubel met dubbele wasbakken en eengreepsmengkranen. Brede spiegel met verlichting. Tweede toilet.
Aansluitend 2e en 3e slaapkamer.

Tweede verdieping: zolderkamer met stahoogte in de nok en bergkasten achter dakbeschot.

Aangebouwde stenen schuur (7 m2) met deur aan voor- en tuinzijde. De woning is zonnig gelegen, met de achtertuin (75 m2) op het zuidwesten.

Het gezellige winkelcentrum van Wormer, verdeeld over het dorpslint en een overdekt winkelcentrum, heeft alles wat een gezin nodig heeft. Supermarkten en verswinkels voor de dagelijkse boodschappen, speciaalzaken, delicatessen, boetieks, noem het maar op, voor de shop- en snuffelbehoefte.
Het verenigingsleven in deze hechte dorpsgemeente is rijk en gevarieerd. Sport, cultuur en industrieel erfgoed zijn prominent vertegenwoordigd.

De bereikbaarheid van Wormer is uitstekend. Een half uurtje voor de Amsterdamse Ring A10, de A9 via Krommenie of via Alkmaar of de A7 richting Purmerend en Hoorn. Openbaar vervoer is goed geregeld, met bussen naar alle windstreken, maar op de fiets is het vanaf Blankenburg 10 minuten fietsen naar het NS-station Wormerveer. Daar brengt een sprinter in de spitstijden vijf maal per uur (!) de reiziger met 22 minuten naar het Centraal Station.

Dit is een heerlijke woning met veel ruimte en privacy. Vrij uitzicht, geen doorgaand verkeer en toch parkeren op eigen erf. Omringd door waterpartijen en rustieke bruggetjes die scholen, winkels en andere voorzieningen dichtbij brengen. En dat op 20 minuten van Amsterdam!

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 101 m2;
- inhoud 438 m3;
- perceelgrootte 222 m2 eigen grond;
- parkeren op eigen erf mogelijk;
- ineen kindvriendelijke, verkeersveilige woonwijk aan een voor auto’s doodlopende straat;
- uitstekend onderhouden;
- volledig geïsoleerd;
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1992

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

438 m³

Woonoppervlakte

101 m²

Perceeloppervlakte

222 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

150 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Zonnige tuin

 

Veel opbergruimte

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's