Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 185.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Riant 3-(voorheen 5-) kamer appartement van 105 m2 op de eerste etage in een groene omgeving, nabij diverse voorzieningen!

Het complex is niet alleen in een zeer groene woonomgeving gelegen, maar ligt ook zeer gunstig ten opzichte van diverse voorzieningen. Zo treft u voor de deur diverse OV- verbindingen waaronder metrostation Ganzenhoef. Verder ligt op loopafstand het winkelcentrum Ganzenpoort met weekmarkt, kinderdagverblijven, basisscholen, fitness clubs en buurtcentra. Voor recreatie is er een manege, recreatiegebied Gaasperplas en kunt u tevens heerlijk wandelen of hardlopen in Gaasperpark en Diemerbos. Op enkele minuten fietsafstand bevinden zich winkelcentra Amsterdamse Poort evenals de Arena Boulevard met o.a. Heineken Music Hall, en kantorenparken Arena Amstel III, Diemen Zuid en ziekenhuis AMC. Tot slot is er een goede aansluiting naar de snelwegen A1, A2, A9 en A10.

Globale indeling:
Entree, hal, meterkast, separaat toilet met fontein, ruime inpandige berging met wasmachineaansluiting (van deze ruimte is gemakkelijk een tweede badkamer te maken) en een riante woonkamer, die voorzien is van een massief houten vloer. De half open keuken is voorzien van een granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur waaronder vaatwasser, Boretti oven en Amerikaanse koelkast met ijsblokautomaat. Middels de woonkamer is er ook toegang tot het eerste balkon, die gelegen is op het zonnige zuiden. Vanuit de hal is er tevens toegang tot de twee slaapkamers, die toegang bieden tot het tweede balkon. De badkamer is voorzien van ligbad met douchecombinatie en een dubbele wastafel met meubel. Tenslotte is er een berging in de onderbouw van het complex gelegen.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1974
• Woonoppervlakte ca. 105m2
• Erfpacht is afgekocht t/m 31-03-2024
• Servicekosten ca. € 301,71 per maand inclusief voorschot stookkosten van € 131,-
• Gunstige ligging t.o.v. openbare voorzieningen
• Lift aanwezig
• Gratis parkeren voor de deur
• Professionele en actieve VvE
• Gunstige ligging t.o.v. openbare voorzieningen
• De koopakte wordt bij een notaris getekend volgens Amsterdams model
• Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Door groene omgeving en planten op het balkon regelmatig bezoek van vogels.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1974

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

321 m³

Woonoppervlakte

105 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Goed bereikbaar vanwege metro en bushalte op steenworp afstand

 

Winkelcentrum op nog geen 5 minuten lopen

 

Mooie eikenhouten vloer in kamer en keuken

 

grote lichte woonkamer, vrij uitzicht op groen

 

Zeer ruime woonkamer

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's