Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 450.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruime twee-onder-een-kap woning met eigen carport en gigantische tuin aan het water in het populaire Amsterdam Noord!

De woning is gelegen in de wijk Kadoelen, tussen Landsmeer en Tuindorp Oostzaan.
Vanaf de ring A10 neem je de afslag Kadoelen om vervolgens binnen enkele minuten op je eigen oprit te parkeren. Ook met de fiets en het openbaar vervoer is de woning goed bereikbaar. In een kwartiertje fietsen ben je bij de pont naar het Amsterdam CS, in tien minuten fiets je naar Landsmeer en er stoppen om de hoek diverse bussen, waardoor je een perfecte verbinding met Amsterdam CS, Schiphol, Zaandam en Landsmeer hebt.
Tevens ligt natuurgebied het Twiske op fietsafstand!

Voor een dagelijkse boodschap kan je het beste naar de naastgelegen Molenwijk rijden of fietsen. Een nog uitgebreider winkelaanbod in Noord is te vinden op het vernieuwde Waterlandplein, het winkelcentrum de Banne en op het Winkelcentrum Boven ‘t Y. Ook voor een lekkere lunch of een avond uit kan je nu in Noord uitstekend terecht. De leukste en hipste tentjes schieten als paddenstoelen uit de grond aan het IJ, op de NDSM-werf en bij Overhoeks/Buiksloterweg.
En niet te vergeten; Noord bruist in de zomer van de vele (culturele) festivals!

Er is een diversiteit aan scholen en kinderdagverblijven in Noord. Er is zelfs een openbare basisschool en een kinderdagverblijf op loop/fietsafstand. Ook op het gebied van medische zorg is het in Kadoelen goed voor je geregeld. In de naastgelegen Molenwijk is een Medisch centrum met diverse huisartsen en ziekenhuis BovenIJ met al haar voorzieningen is dichtbij.

Indeling
Begane grond:
Fraaie en lichte hal met toegang tot de voormalige garage welke nu is omgebouwd tot atelier/kantoor met een nieuwe kozijn met een eigen entree. Deze is voorzien van een keukenblok met warm en koud water, een verwarming, airco en en een tv- en telefoonaansluiting. Separaat toilet en ruime inbouwkast, toegang tot de woonkamer en de trap naar boven. De woonkamer is zeer ruim en licht te noemen en heeft een strakke en luxe half-open keuken aan de voorzijde met alle benodigde inbouwapparatuur. Daarnaast een ruime eethoek waar u heerlijk kunt dineren. De zitkamer heeft mooi zicht op de fraaie achtertuin via de grote raampartijen en is voorzien van een open haard. De tuin is te bereiken middels de grote schuifpui en meet maar liefst 110 m2! De tuin is fraai aangelegd en middels een trappetje (met hekje, dus veilig voor de kinderen) is het terras aan het water te bereiken. De gehele dag kunt u genieten van de zon gezien de tuin gelegen is op het zonnige zuiden. Daarnaast is de tuin voorzien van een onderhoud vrije schuur een een elektrische zonnescherm.

Eerste verdieping:
Via de trap in de hal komt u op de eerste verdieping terecht. Via de ruime overloop kunt u maar liefst vier slaapkamers en een badkamer betreden. Twee slaapkamers aan de voorzijde (waarvan 1 met inbouwkast) en twee slaapkamers aan de achterzijde, waarvan 1 slaapkamer met grote inbouwkast. Badkamer met dubbele wastafel, bad en losse douche. Apart toilet en apart washok met CV-installatie.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 139 m2
- Erfpacht is afgekocht t/m 2041
- Woonoppervlakte ca. 139 m2
- Inhoud 528 m3
- Prachtige tuin aan het water!
- Tuin gelegen op het zonnige zuiden!
- Perfecte verbindingen met het openbaar vervoer
- 4 slaapkamers!
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben 25 jaar geleden dit huis op papier gekocht voordat de bouw begon. We woonden toen al in deze mooie buurt en hebben elke steen zien opbouwen. Maar na 25 jaar willen we dichter bij onze dochter wonen en gaan Amsterdam uit. We zouden het liefst dit huis willen meenemen, want we hebben er ontzettend veel plezier van gehad.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1992

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

528 m³

Woonoppervlakte

139 m²

Perceeloppervlakte

241 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

110 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustig, aan water, ruim.

 

Prachtig huis !!!!!

 

mooie streek om in te wonen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's