Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 375.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Instapklare en luxe afgewerkte geschakelde 2-onder-1 kapwoning, gelegen op een mooie locatie.

De woning beschikt over 4 ruime slaapkamers en een zonnige achtertuin gelegen op het zuiden. U moet deze prachtig afgewerkte woning beslist van binnen gezien hebben!

Indeling:
Begane grond:
Via de oprit bereikt u de entree. De hal is voorzien van een tegelvloer voorzien van vloerverwarming. In de hal bevinden zich de meterkast, de toiletruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer.

De ruime en sfeervolle woonkamer is eveneens voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. De wanden zijn voorzien van schuurwerk. Het zitgedeelte is aan de voorzijde van de woning gelegen. Door de vele raampartijen is het een mooie en lichte ruimte. Aan de achterzijde treft u de eethoek aan. Door middel van de openslaande tuindeuren heeft u hier heerlijk contact met de achtertuin.

Vanuit de eethoek loopt u door naar de dichte keuken. Deze is deels in de oorspronkelijke garage geplaatst. De inbouwkeuken staat in U-opstelling en is voorzien van een koelkast, een vrieskast, een Miele combi-oven, een vaatwasser, een 6-pits gasfornuis met oven en een afzuigkap.

De berging is inpandig te bereiken via de keuken.

Eerste verdieping:
De ruime overloop geeft toegang tot de vergrootte badkamer, 2 ruime slaapkamers en de trapopgang naar de tweede verdieping.
De gehele eerste verdieping, met uitzondering van de badkamer, is voorzien van houten vloerdelen en structuurwerk wanden. Tevens is ook op deze verdieping vloerverwarming aanwezig.

Slaapkamer 1 is aan de voorzijde gelegen en heeft een afmeting van ca. 3.68 x 6.24 m.
Slaapkamer 2 is aan de achterzijde gelegen en heeft een afmeting van ca. 2.52 x 6.24 m.

De geheel betegelde, moderne badkamer is voorzien van alle gemakken. Zo is er een ligbad, inloopdouche, toilet en een extra grote wastafel met meubel aanwezig.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze verdieping is eveneens voorzien van houten vloerdelen.
Op de overloop is extra bergruimte gecreëerd achter de knieschotten, welke keurig netjes zijn afgewerkt met schuifdeuren.

Vanuit de overloop zijn de 2 slaapkamers en de C.V. ruimte bereikbaar. In de C.V. ruimte treft u tevens de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en de mechanische ventilatie unit.

Beide slaapkamers hebben een vergelijkbare afwerking en zijn voorzien van een Velux dakraam.

Tuin:
De zonnige achtertuin is fraai aangelegd en is volledig voorzien van sierbestrating. De tuin is uitermate geschikt voor mensen die niet van tuinieren houden, maar wel willen genieten van de zon.

Bijzonderheden:
- Keurig afgewerkte en ruime woning;
- Luxe keuken en badkamer.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde 2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2008

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

670 m³

Woonoppervlakte

148 m²

Perceeloppervlakte

181 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustige straat

 

Vriendelijke buren

 

Dichtbij veel wandelgelenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's