Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 269.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wanneer je ruimte en licht zoekt, dan ben je hier aan het goede adres! Deze woning beschikt over alle ingrediënten om ruim en comfortabel te leven.

De woonkamer is flink uitgebreid met een mooie uitbouw en aan de voorzijde is een zeer luxe, uitgebreide nieuwe keuken geplaatst. De tuin ligt gunstig op de zon (zuidoost) en is groen en onderhoudsvriendelijk aangelegd.

Het huis is volledig en goed geïsoleerd en beschikt over een mooie gebogen dakvorm, waardoor er heel veel ruimte op de tweede verdieping is (dit in tegenstelling tot veel woningen met een traditionele dwarskap).
Door de verdeling van ruimte zijn er dan ook meerdere indelingen mogelijk. Kijk naar de plattegronden voor de opties. Alle kamers kennen een fijne lichtinval en zijn dus ook goed bemeten. Maximaal kun je in dit huis 5 fijne slaapkamers maken. De huidige eigenaren hebben alles zo ruimtelijk en groot mogelijk gehouden, waardoor er op de eerste verdieping 2 grote slaapkamers zijn (optie voor 3). Op de tweede verdieping zijn meerdere functies onder te brengen en er zijn 2 afgesloten slaapkamers mogelijk; thans is er 1 open grote open ruimte met dakkapel.

Wat jaartallen op een rijtje:
- Toilet (2009)
- Keuken, inclusief afwerking (2011)
- Uitbouw, inclusief afwerking woonkamer (2011)
- Tuinaanleg (2012)
- Combiketel (2013)

LOCATIE.
Pompeji betreft een rustig, autoloos woon-/speelstraatje binnen de Ring van Kattenbroek, met om de hoek de parkeerplaats voor de auto en de speelveldjes voor de kids. Het huis ligt op een gunstige locatie; zo zijn basisscholen, speelgelegenheden en winkelcentrum Emiclaer op korte afstand gelegen (loop- en fietsafstand). Ook zijn er in de omgeving diverse sportclubs, zoals onder andere de wielerclub, voetbal, korfbal, hockey en de sportschool Pellikaan.
En wilt u naar de stad? Via het nabijgelegen stadspark is er een snelle fietsroute die de verbinding vormt naar de historische binnenstad van Amersfoort. Treinstation Schothorst is eveneens dichtbij en met de auto bent u zo bij de A1 en A28.

INDELING.
Entree, hal, wc en trapopgang.
Luxe, open keuken met handige laden, heel veel bergruimte waaronder 2 carrousels met mooie Le Mans-kasten, oven, magnetron, koffiemachine, rvs afzuigkap, pitt-cooking (5 gaspitten, verwerkt in het aanrechtblad), koelkast, vriezer, vaatwasser en rvs spoelbak met 3-in-1 kraan (combinatie met een Quooker voor direct kokend water).

De woonkamer is uitgebouwd in 2011 en voorzien van dubbele deuren naar de zonnige tuin.
Er is ook, erg slim, gekozen voor een lichtstraat in het dak, waardoor er optimale lichtinval in huis is.
De tuin is aangelegd in 2012 en netjes ingericht met groen en een lekker terras. De schuur strekt zich over de hele breedte van de tuin, waardoor er veel bergruimte is. Via de schuur kun je van en naar de poort komen.

Eerste verdieping:
Twee grote slaapkamers (3 mogelijk). Badkamer met douche, wastafelmeubel en tweede toilet.
Op de overloop is een handige vaste kast aanwezig.

Tweede verdieping:
Op meerdere manieren in te delen en eventueel in te richten met 2 slaapkamers. De gebogen dakvorm biedt maximale vloeroppervlakte en is ook een dakkapel aanwezig. Nu is de ruimte multifunctioneel ingedeeld met een fitnessruimte, leeshoek en hobbyruimte. De opstellingen voor wassen en drogen zijn netjes weggewerkt in de afgesloten technische ruimte, inclusief cv-ketel en mechanische ventilatie.

Voor degene die op zoek is naar een ruime en verzorgde gezinswoning op een fantastische locatie, is dit een buitenkans.

Wij nodigen u van harte uit voor een rondleiding!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1993

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

415 m³

Woonoppervlakte

133 m²

Perceeloppervlakte

123 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Zonnige tuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's