Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

 

€ 565.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Nabij Drachten in Boornbergum gelegen moderne villa, met ruime achtertuin grenzend aan een bosperceel (veel privacy) en gelegen in een moderne woonwijk aan de rand van Boornbergum. Opvallend is de moderne sfeer, gebruik van luxe materialen en de hoogwaardige afwerking.

De woning is zeer goed onderhouden en verkeerd in perfecte staat.

Indeling:
Entree, grote hal met vestibule, meterkast/bergkast, zeer ruime toiletruimte met hangend sanitair, rvs-trapopgang, royale woonkamer met luxe keuken voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur, ruime tuin gerichte zitkamer (veel zoninval) met twee grote schuifpuien naar het terras en een rookkanaal, bijkeuken voorzien van witgoedaansluitingen. Zowel de woonkamer, hal als de toiletruimte zijn voorzien van zwart gemêleerd natuursteen (hoge kwaliteit en krasvrij).

Verdieping:
Overloop met veel lichtinval, 4 slaapkamers waarvan één met toegang naar het balkon, badkamer voorzien van een luxe badkamermeubel en douchegelegenheid, ruime toiletruimte eveneens voorzien van een badkamermeubel,
technische ruimte met o.a. de HR Combiketel en tevens is deze ruimte geschikt als royale opbergruimte. De gehele verdiepingsvloer is voorzien van vloerverwarming.

De 2e verdieping heeft zowel aan de voor als achterzijde van de woning een grote bergzolder die te bereiken is middels een vlizotrap.

Traditionele bouw.
De gehele woning is hoogwaardig geïsoleerd, voorzien van kunststofkozijnen, isolerend glas en vloerverwarming. De woning is geheel onderhoudsvriendelijk gebouwd: geen schilderwerk.
Verwarming middels een HR-combiketel en gekoppeld aan de vloerverwarming. Door de gehele woning is er een buizenleiding systeem aangelegd plus contactpunten voor een centraal stofzuigersysteem. Het enige wat nog moet worden aangeschaft is de motor en de stofzuigerslang.

De ruime, volledig geïsoleerde garage is voorzien van een coatingvloer (grijs gemêleerd) met vloerverwarming en beschikt over een elektrisch bedienbare roldeur.

Boornbergum is een dorp met voldoende voorzieningen, o.a. een grote nieuwe supermarkt, een warme bakker etc. De beide basisscholen zijn op loopafstand. Boornbergum heeft diverse sportclubs welke zeer actief zijn en een rijk verenigingsleven met een actieve buurtvereniging. Eveneens is bos en waterrijk gebied op loop en fiets afstand.
Drachten is met alle verdere voorzieningen o.a. jachthaven dichtbij, op de fiets of met de auto.
Boornbergum heeft een goede ontsluiting naar de snelweg A7, Heerenveen, Groningen, Amsterdam etc.

U bent van harte welkom om deze bijzondere woning zelf eens te bekijken, uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen op een zaterdag.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ongeveer 10 jaar geleden hadden wij het geluk dat wij via een loting deze prachtige kavel kregen toegewezen. In 2010 was de woning klaar en zijn wij hier komen wonen. Wij wonen hier met heel veel plezier. Toch hadden wij beide nog weleens de wens om nog 1 keer een huis te bouwen maar dan een kavel aan het water. Heel toevallig kwamen wij een mooie kavel aan het water tegen bij ons in het dorp en hebben hier een optie opgenomen. Dit is dan ook de reden waarom nu onze prachtige woning te koop staat Onze woning is een: Fijn, ruim, licht en gezellig huis met een fantastisch uitzicht aan de bosrand. De twee grote glazen schuifpuien aan de achterzijde van de woning zorgen niet alleen voor veel licht inval, maar hebben een directe verbinding met het terras en kijkt u uit op de aangelegde tuin met de bosrand als een groen decor. Vanuit de ruime woonkamer heeft u een fantastisch uitzicht op het bos, zodat u dagelijkse kunt genieten van de mooie vogels en als u gelukt hebt ziet u ook nog eens reeën en hazen rennend en springend voorbijkomen. Waar wij zelf erg van genieten is dat je hier morgens heerlijk wakker wordt door allerlei fluitende en tjilpende vogeltjes!! De woning is gelegen aan de rand van Boornbergum en vanuit deze woning stapt u zo de natuur in!!”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 
 
 
 
 

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2010

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

902 m³

Woonoppervlakte

213 m²

Perceeloppervlakte

684 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zonneterras

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Onderhoudsvrije woning

 

Een onderhoudsvriendelijke tuin met veel privacy

 

Woning met veel lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: