Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 375.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een fraai gelegen vrijstaand woonhuis met een aangebouwde stenen garage, overdekte fietsenstalling, schuur en royale zonnige tuin met verschillende terrassen waaronder een prachtig terras aan het water. Dit goed onderhouden woonhuis is gebouwd in 1976 en ligt aan de rand van het dorp Grijpskerk en grenst met de tuin aan het park waardoor een heerlijk ruim en vrij gevoel ontstaat.

Het dorp Grijpskerk ligt op ca. 20 autominuten van de stad Groningen en heeft een uitstekend voorzieningenniveau, verenigingsleven, peuter- basis- en voortgezetonderwijs. Via trein en bus bestaat er een goede verbinding met de steden Groningen en Leeuwarden. Op slechts 15 minuten ligt het natuurgebied " het Lauwersmeer ". In de directe omgeving zijn uitstekende fiets- wandel- en kanomogelijkheden.

Indeling:

Entree, royale lichte sfeervolle L-living van ca. 50 m² met parketvloer en gedeeltelijk een moderne plavuizen vloer met vloerverwarming, schuifpui naar de tuin en een moderne open keuken voorzien van een keramisch blad, inductiekookplaat, afzuigkap met buiten motor, oven, magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser ca. 7 m², bijkeuken met een werkblad en wasmachine aansluiting ca. 8 m², stenen garage ca. 27 m², hal met toilet voorzien van handwasbakje, moderne badkamer met wastafel, ligbad, douche en design radiator, slaapkamer met wastafel ca. 15 m² met een schuifpui naar het terras en een slaapkamer met wastafel ca. 11 m² met steektrap naar zolderruimte.

Verdieping:

Overloop, slaapkamer ca. 18 m², slaapkamer van ca. 9 m² en een slaapkamer van ca. 9 m², badgelegenheid met wastafel, douche en toilet, vaste kast, CV ruimte.

Bijzonderheden:

- c.v. verwarmd middels een Atag Q25S april 2009
- Waterriolering is in 2014 geheel vernieuwd afgekoppeld van normale riool en aangesloten op het waterriolering van de
Gemeente
- Zelfdragend terras 2006
- Vloer isolatie 2011
- Vloerverwarming plavuizen 2012
- Vide constructie, mahonie trap, ca. 100m2 fijnschuurwerk 2015
- Nieuwe keuken 2015
- 80 m2 gebakken klinker bestrating 2016
- Fijn schuurwerk slaapkamers 2017
- Betonstuc keuken 2017

Aanvaarding in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het huis is zeer comfortabel na een verbouwing waarbij vloerverwarming is aangelegd. Bij een andere verbouwing (2015) is de oorspronkelijke uitstraling die het huis had na de bouw, hersteld, maar dan in een moderne vorm. De ruimtelijkheid in het huis is terug door de bouw van een strakke kubus op de plaats van de oorspronkelijke intersol. Een moderne zwarte mahonie trap maakt het ruimtelijke effect compleet. Tijdens die verbouwing is ook een nieuwe keuken geplaatst met keramisch werkblad en Atag apparatuur. Het huis ligt t.o.v. de zon zeer gunstig. Op het moment dat even de zon schijnt is buiten zitten op het terras mogelijk. Bij zonnig en warm weer biedt een mooi geleide plataan boom schaduw en verkoeling.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1976

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

650 m³

Woonoppervlakte

168 m²

Perceeloppervlakte

802 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Zonneterras

Tuin oppervlakte

0 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ligging aan vijver

 

Dichtbij trein station

 

Dichtbij zwembad

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's