Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Let op: het betreft hier een bieden vanaf prijs!

Prachtige royale geschakelde hoekeengezinswoning met ruime living en werkkamer op de begane grond op 188 m² eigen grond met dubbele parkeerplaats op eigen oprit, in een kindvriendelijke woonwijk aan een rustig hofje. De woning kenmerkt zich door zijn centrale ligging ten opzichte scholen, openbaar vervoer, de Lage vaart en ontsluitingswegen naar het stadscentrum (DoeMere) en de A6/A27.

Omdat een deel van de garage bij de woonkamer is getrokken is de living extra groot en biedt het enorm veel mogelijkheden. Het andere deel van de garage is nu ingericht als werkkamer.

Indeling:

Begane grond: entree met meterkast, toiletruimte, toegang naar de werkkamer en berging, parkeerplaats op eigen sierlijk bestraatte oprit, dichte trap eerste verdieping en toegang naar de royale lichte tuingerichte living met hoofdvloerverwarming en vrije deur naar de verzorgde, brede achtertuin met achterom.
De 1/2 open keuken, met tevens hoofd vloerverwarming, met trapkast, ligt aan de voorzijde en is voorzien van alle denkbare apparatuur.

Eerste verdieping: speelse overloop met drie ruime slaapkamers en grote badkamer met vloerverwarming als bijverwarming, een ligbad, separate douche, dubbel wasmeubel en tweede toilet.

Tweede verdieping: voorzolder met opstelplaats Cv-ketel, knieschotten en extra vierde slaapkamer.

Bijzonderheden:
* Royale hoekwoning met zeer grote woonkamer en dubbele parkeerplaats op eigen oprit.
* Rustige en kindvriendelijke woonwijk, op steenworp afstand van de Lage Vaart.
* Oplevering in overleg en kan snel.

Een prachtige ruime woning, die u echt gezien moet hebben.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“In de afgelopen jaren hebben we genoten van de woning aan de Hibiscusstraat 1. De denneboom voor het huis geeft kleur aan de staat en is zeer herkenbaar voor een ieder die de straat in komt. Door omstandigheden kiezen we om kleiner te gaan wonen, dit geeft u de kans om groter te gaan wonen. Een huis met veel mogelijkheden, die eenvoudig naar eigen woonwensen is in te delen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1990

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

525 m³

Woonoppervlakte

155 m²

Perceeloppervlakte

188 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dichtbij diverse scholen in de wijk.

 

Voldoende speelruimte voor de kinderen in de buurt.

 

Op loop afstand van het centrum in Almere-Buiten.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's